כבודו מגיהה של ספרי הרב? מאמין שכן.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 5 Nov 2024 #21 מרפסן איגרי אמר: כבודו מגיהה של ספרי הרב? לחץ כדי להרחיב... מאמין שכן.
י יבי Active member 5 Nov 2024 #22 מישהו יודע מדוע מרן לא מוציא ספרים גם בחושן משפט? מאמין שיש הרבה משנות הכהונה בבית הדין הגדול...
יצחק כהן הי"ו Well-known member 5 Nov 2024 #23 יבי אמר: מישהו יודע מדוע מרן לא מוציא ספרים גם בחושן משפט? מאמין שיש הרבה משנות הכהונה בבית הדין הגדול... לחץ כדי להרחיב... כתבנו על זה שמרן עוסק בזה.
יבי אמר: מישהו יודע מדוע מרן לא מוציא ספרים גם בחושן משפט? מאמין שיש הרבה משנות הכהונה בבית הדין הגדול... לחץ כדי להרחיב... כתבנו על זה שמרן עוסק בזה.
י יוסיף אור Active member 5 Nov 2024 #24 אין לנו מלך אמר: יאל'ה, עבר זמן, אפ"ל למרן שיכול להוציא. כולם מחכים. לחץ כדי להרחיב... סליחה אבל אני חושב שלא מכובדת הצורה שכתבת
אין לנו מלך אמר: יאל'ה, עבר זמן, אפ"ל למרן שיכול להוציא. כולם מחכים. לחץ כדי להרחיב... סליחה אבל אני חושב שלא מכובדת הצורה שכתבת
ע"ה ס"ט Well-known member 5 Nov 2024 #25 יבי אמר: מישהו יודע מדוע מרן לא מוציא ספרים גם בחושן משפט? מאמין שיש הרבה משנות הכהונה בבית הדין הגדול... לחץ כדי להרחיב... בבתי הדין הרבניים אין דיונים בחו"מ, אלא רק מה שקשור לחו"מ שבאה"ע, כך שהרב לא עסק בחו"מ נטו בזמן מתוקף תפקידו כאב"ד וכנשיא ביה"ד הגדול.
יבי אמר: מישהו יודע מדוע מרן לא מוציא ספרים גם בחושן משפט? מאמין שיש הרבה משנות הכהונה בבית הדין הגדול... לחץ כדי להרחיב... בבתי הדין הרבניים אין דיונים בחו"מ, אלא רק מה שקשור לחו"מ שבאה"ע, כך שהרב לא עסק בחו"מ נטו בזמן מתוקף תפקידו כאב"ד וכנשיא ביה"ד הגדול.
אין לנו מלך Active member 6 Nov 2024 #26 יוסיף אור אמר: סליחה אבל אני חושב שלא מכובדת הצורה שכתבת לחץ כדי להרחיב... ואני חושב שזה כן מספיק מכובד. אבל אם לא, אני מבקש בזאת סליחה מכל חברי הפורום, ובראשם מרן שליט"א.
יוסיף אור אמר: סליחה אבל אני חושב שלא מכובדת הצורה שכתבת לחץ כדי להרחיב... ואני חושב שזה כן מספיק מכובד. אבל אם לא, אני מבקש בזאת סליחה מכל חברי הפורום, ובראשם מרן שליט"א.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 6 Nov 2024 #27 אין לנו מלך אמר: ואני חושב שזה כן מספיק מכובד. אבל אם לא, אני מבקש בזאת סליחה מכל חברי הפורום, ובראשם מרן שליט"א. לחץ כדי להרחיב... פשוט הוא מבקש שמרן יציא כמה שיותר ספרים.
אין לנו מלך אמר: ואני חושב שזה כן מספיק מכובד. אבל אם לא, אני מבקש בזאת סליחה מכל חברי הפורום, ובראשם מרן שליט"א. לחץ כדי להרחיב... פשוט הוא מבקש שמרן יציא כמה שיותר ספרים.
אין לנו מלך Active member 6 Nov 2024 #28 יצחק כהן היו אמר: פשוט הוא מבקש שמרן יציא כמה שיותר ספרים. לחץ כדי להרחיב... נכון, אבל משום מה הוא לא הבין.
יצחק כהן היו אמר: פשוט הוא מבקש שמרן יציא כמה שיותר ספרים. לחץ כדי להרחיב... נכון, אבל משום מה הוא לא הבין.
ב בן יוסף Active member 17 Mar 2025 #30 בן יוסף אמר: מקפיץ האם ידוע מתי הספר אמור לצאת? לחץ כדי להרחיב... שמעתי שאומרים שיצא חלק ב וג' ביחד [ולא כמו שהיה צריך להיות] אחרי פסח, אשמח אם למשהו יש מידע על כך
בן יוסף אמר: מקפיץ האם ידוע מתי הספר אמור לצאת? לחץ כדי להרחיב... שמעתי שאומרים שיצא חלק ב וג' ביחד [ולא כמו שהיה צריך להיות] אחרי פסח, אשמח אם למשהו יש מידע על כך
ש שמעון ישראלי Member 17 Mar 2025 #31 נשמח לדעת עדכון על כלל ספרי הרב שליט"א שולחן המערכת ילקוט יוסף וכ'ו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 Mar 2025 #32 בן יוסף אמר: האם ידוע מתי הספר אמור לצאת? לחץ כדי להרחיב... ראה כאן.