תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 9 Nov 2024 #121 ישראל אמר: אגב, מניסוח המודעה היה נראה לי שזה מאולתר. אבל גם בדקתי זאת, ואין אירוע כזה. לחץ כדי להרחיב... השבוע בגליון של בית נאמן יש אירוע איך בלי מרן שליט"א אלא רק עם אחיו הגר"ד יוסף
ישראל אמר: אגב, מניסוח המודעה היה נראה לי שזה מאולתר. אבל גם בדקתי זאת, ואין אירוע כזה. לחץ כדי להרחיב... השבוע בגליון של בית נאמן יש אירוע איך בלי מרן שליט"א אלא רק עם אחיו הגר"ד יוסף
יצחק משען Well-known member 10 Nov 2024 #122 כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה.
כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה.
מ מחזירים עטרה ליושנה Member 10 Nov 2024 #123 יצחק משען אמר: הצג קובץ מצורף 27700 כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה. לחץ כדי להרחיב... מעניין לראות מה תכננו עבור החיילות יכול להעלות כאן? או בפרטי? תודה
יצחק משען אמר: הצג קובץ מצורף 27700 כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה. לחץ כדי להרחיב... מעניין לראות מה תכננו עבור החיילות יכול להעלות כאן? או בפרטי? תודה
מי לה' אלי Member 10 Nov 2024 #124 יצחק משען אמר: הצג קובץ מצורף 27700 כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה. לחץ כדי להרחיב... יש איזה תיעוד משם של מרן מלכא שליט"א תמונה או סרטון
יצחק משען אמר: הצג קובץ מצורף 27700 כפי שכתבתי כנסים אלו לא מיועדים לכל הרוצה לבוא, ויש עמדי מודעה נוספת עבור חיילות, אבל אם על חיילים אני מסופק אם יש כאן, חיילות על אחת כמה ומכה. לחץ כדי להרחיב... יש איזה תיעוד משם של מרן מלכא שליט"א תמונה או סרטון
יצחק כהן הי"ו Well-known member 11 Nov 2024 #125 ברמת גן נערכה הילולת מרן רבינו עובדיה יוסף זיע"א והילולה לרחל אמנו ע"ה, בהשתתפות הגאון הרב יוסף ניסן שליט"א, הרב יעקב דרזי, הרב צוריאל הייגני ויו"ר ש"ס ברמת גן הר' עו"ד מנחם דוד.
ברמת גן נערכה הילולת מרן רבינו עובדיה יוסף זיע"א והילולה לרחל אמנו ע"ה, בהשתתפות הגאון הרב יוסף ניסן שליט"א, הרב יעקב דרזי, הרב צוריאל הייגני ויו"ר ש"ס ברמת גן הר' עו"ד מנחם דוד.
ת תכל'ס Active member 12 Nov 2024 #127 ישראל אמר: אין מה לבדוק. מישהו משועמם ערך מודעה, וכתב כלבבו. לחץ כדי להרחיב... זה היה בבית נאמן של לפני שבועיים. אבל בשבוע האחרון: תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: השבוע בגליון של בית נאמן יש אירוע אך בלי מרן שליט"א אלא רק עם אחיו מרן הגר"ד יוסף. לחץ כדי להרחיב...
ישראל אמר: אין מה לבדוק. מישהו משועמם ערך מודעה, וכתב כלבבו. לחץ כדי להרחיב... זה היה בבית נאמן של לפני שבועיים. אבל בשבוע האחרון: תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: השבוע בגליון של בית נאמן יש אירוע אך בלי מרן שליט"א אלא רק עם אחיו מרן הגר"ד יוסף. לחץ כדי להרחיב...
נ ניסן נתיב Well-known member 14 Nov 2024 #129 פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"לבסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"ל - כל רגע בסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן www.kore.co.il
פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"לבסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"ל - כל רגע בסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן www.kore.co.il
י ישראל Well-known member 14 Nov 2024 #130 ניסן נתיב אמר: פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"לבסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"ל - כל רגע בסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן www.kore.co.il לחץ כדי להרחיב...
ניסן נתיב אמר: פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"לבסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן פתח תקווה חתמה את שבוע ההילולא למרן הגר"ע יוסף זצ"ל - כל רגע בסיום שבוע ההילולא של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל נערכה הילולא בפתח תקווה בהשתתפות גדולי ישראל ורבני העיר. צפו בגלריה של הצלם יעקב כהן www.kore.co.il לחץ כדי להרחיב...
ש שימי אור New member 4 דצמבר (12) 2024 #131 איך קירב מרן את בכיר אנשי הבידור? ראב"ד רחובות הגאון הגדול רבי ציון אשכנזי שליט"א בסיפור קצר ונדיר. לחץ כאן להספד המלא בהילולא המרכזית ברחובות
איך קירב מרן את בכיר אנשי הבידור? ראב"ד רחובות הגאון הגדול רבי ציון אשכנזי שליט"א בסיפור קצר ונדיר. לחץ כאן להספד המלא בהילולא המרכזית ברחובות
א אביאל י Active member 4 דצמבר (12) 2024 #132 שימי אור אמר: ראב"ד רחובות לחץ כדי להרחיב... אב"ד ברחובות.
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 4 דצמבר (12) 2024 #133 שימי אור אמר: איך קירב מרן את בכיר אנשי הבידור? ראב"ד רחובות הגאון הגדול רבי ציון אשכנזי שליט"א בסיפור קצר ונדיר. לחץ כאן להספד המלא בהילולא המרכזית ברחובות לחץ כדי להרחיב... יש על זה שרשור מיוחד ראה כאן
שימי אור אמר: איך קירב מרן את בכיר אנשי הבידור? ראב"ד רחובות הגאון הגדול רבי ציון אשכנזי שליט"א בסיפור קצר ונדיר. לחץ כאן להספד המלא בהילולא המרכזית ברחובות לחץ כדי להרחיב... יש על זה שרשור מיוחד ראה כאן