רוצה לסיים את השס תלמוד בבלי בשלשה חודשים? - המחדש | כל החדשות והעדכונים
מיום הקמת הקבוצה ועד היום, כארבע שנים, (התחלנו בחנוכה תש''פ ), סיימנו את השס שש עשרה פעמים וכעת אנחנו במחזור השבע עשרה.

אני לא רוצה לקטרג אבל בעיני כל הדברים האלה זה כדי לכסות על האמת של המכשירים האלהאיזה אהבת תורה
מעניין אם עוז והדר יודעים שהם השתמשו בתמונה של המתיבתא שלהם ליחצן סיום ש"ס כזהאני לא רוצה לקטרג אבל בעיני כל הדברים האלה זה כדי לכסות על האמת של המכשירים האלה
הם עושים את זה כדי שאם תבוא ותוכיח אותם למה יש לך מכשיר טמא הוא יוכל להוציא את המכשיר ולהראות לך כמה שסי"ם הוא סיים, כאילו אנחנו נמצאים במדבר שאין ספרים
לימוד זכות לחוד ואמת לחוד, גם הברדיצ'ב לא חשב לרגע שזה בסדר לעשות כך, הוא רק לימד זכות כלפי שמיא, האם אנחנו צריכים לעשות כך? ברור שלא, אם נתחיל לעשות כך נתחיל להתבלבל בעצמנו מה אמת ומה לימוד זכות.מזכיר את הסיפור על הברדיצב'ר שגם בזמן שמשמנים את העגלה הם מתפללים
הכל עיניין של פרספקטיבה
אתה משקר לעצמך.במחילה בודאי שזה טוב ללמוד עם סמרטפון
אני רק שאלה.אותו הדיון בדיוק היה כשהחליט הרב זמיר לפתוח את הארגון הידברות.
יש שהתנגדו ואולי גם מתנגדים לארגון בכל תוקף.
ויש שתמכו בו, ומשום שאין הארגון הזה ובטלויזיה היהודית שייכת לחרדים אלא למי שכבר נמצא שם וכו׳ ורואים כיום איך השיטה הזו הוכיחה את עצמה, כמה החזירו בתשובה ואיפה הם נמצאים כיום. ב״ה.
זה שורש ההתייחסות לטכנולוגיה, האם מי שכבר נמצא שם יקדש את החומר וישמע או ילמד תורה דרך זה.ממש ממש לא דומה. קירוב זה קירוב. לסיים את הש"ס זה לא קירוב.
ולמי שיש טלגרם בין כה וכה, לא עדיף שיתחיל להתקרב וללמוד משהו משם?אני רק שאלה.
אפשר היה לתת כתובת מייל לפחות לניראות שלהם?
ועזוב רגע ואצפ.... טלגרם??!!!! אין באופציה של סינון בשום אופן לכאורה
אתם מסתכלים בצורה מסויימת מהשקפה בריאה ודאי שזה לא הדרך ולא ולא וכו'. והדבר הכי קדוש לא קשור לטמא אבל הוא כבר שם בתוך הטמא.אני רק שאלה.
אפשר היה לתת כתובת מייל לפחות לניראות שלהם?
ועזוב רגע ואצפ.... טלגרם??!!!! אין באופציה של סינון בשום אופן לכאורה