לתועלת הציבור: הטענת רב קו דרך הטלפון הכשר

מורשת מרן

Administrator
חבר צוות
לתועלת הציבור - אנא הפיצו.

כל אלה שאין להם גישה לאינטרנט, יוכלו מהיום (שלישי) להטעין את כרטיס ה'רב-קו' שברשותם דרך מכשיר הטלפון הכשר.

עד כה נאלצו אלפי חרדים להגיע פיזית לעמדת הטעינה שהוצבה במרכזי הערים החרדיות וליד תחנות היסעים ציבוריות, כדי להטעין את כרטיסם בסכום כסף איתו יוכלו לשלם לנהגי האוטובוסים והרכבות.

כאמור, מהיום זה השתנה, לאחר שנפתח לשם כך מספר טלפון ייעודי, ביוזמתו של ח"כ ישראל אייכלר .

מספר הטלפון של 'רב קו און ליין', להטענת הכרטיס מפלאפון כשר, הוא 037207406.

לתועלת הציבור - אנא הפיצו.

כל אלה שאין להם גישה לאינטרנט, יוכלו מהיום (שלישי) להטעין את כרטיס ה'רב-קו' שברשותם דרך מכשיר הטלפון הכשר.

עד כה נאלצו אלפי חרדים להגיע פיזית לעמדת הטעינה שהוצבה במרכזי הערים החרדיות וליד תחנות היסעים ציבוריות, כדי להטעין את כרטיסם בסכום כסף איתו יוכלו לשלם לנהגי האוטובוסים והרכבות.

כאמור, מהיום זה השתנה, לאחר שנפתח לשם כך מספר טלפון ייעודי, ביוזמתו של ח"כ ישראל אייכלר .

מספר הטלפון של 'רב קו און ליין', להטענת הכרטיס מפלאפון כשר, הוא 037207406.
ואיך הכסף נכנס לכרטיס? לא צריך אח''כ לסרוק את הכרטיס בעמדת טעינה?

אגב, איך הגבתם כל כך מהר על זה?
זה נמצא ב"חדר קפה" ולא נראה בהודעות אחרונות ובמה חדש.
אם כן רואים, זה מוריד את כל החששות של מי שהיה נגד.

זה באמת עשה פעולה הפוכה. בגלל שאנחנו יודעים שלא רואים את החלק הזה של הפורום בעמוד הראשי, נרשמנו לקבלת עדכונים, ועכשיו אנחנו רואים את הנושאים החדשים בהתראות האישיות...
(לבד מכך שאת שאר הנושאים לא רואים בעמוד הראשי כמו פורום לתורה אלא צריך ללחוץ על מה חדש)

קיבלתי כעת הודעה שזה הונאה גמורה ואין בזה שום תועלת כי אחרי שמטעינים בטלפון הזה צריך לגשת לעמדה ולהטעין בפועל את הכסף ובנתיים הטלפון הזה קיבל ממך כסף נוסף על הדרך
ולמרות שאני לא מרבה להשתמש ברב קו אתמול התחדש לי חידוש שמכיון שהרכב שלי היה צריך להיות רוב היום באיזה תהליך עליתי על האוטובוס בבוקר וביקשתי מהנהג שינקב לי חופשי יומי, הוא אמר לי אני בכלל לא עושה כלום בכרטיס שלך ולא מעניין אותי מה תעשה, אתה צריך להטעין לבד את החופשי יומי לפני כן באפקיצליה או בעמדה הטענה ואם אתה רוצה לבטל את הניקוב שעשית עכשיו תיסע איתי לתחנה מרכזית שיבטלו לך שם, ותוך כדי הנסיעה התקשרתי לחברה של רב קו ואישרו לי שכך זה הדבר במדינת חלם הנפלאה שלנו, כי למה שאני יטעין את הכרטיס שלי בחופשי יומי עוד לפני שעליתי על האוטובוס הראשון בעוד שיתכן שיהיה לי טרמפ וכדו'

ולגבי השאלה איך הגעתי לכאן לבית קפה, באמת שפעם במאה שנה יוצא לי למצוא את השטיבל קהווא הזה ולדלות ממנו כמה כפיות צוקער אבל בד"כ אין לי מושג איך מגיעים לכאן זה יותר מסובך מהבנין של בעלזא ודיסקין

הקו הזה פעיל כבר 5 שנים מקור
ומאז ומעולם הוא נועד להזמנת טעינה
שאחרי התשלום דרך הטלפון צריך להכניס את הרב קו לכספומט או נדרים פלוס וכדו'
התועלת בזה פשוטה, אפשרות להורים לשלם על הטעינה של הילד מרחוק
ההונאה שיש פה אם כבר זה שפתאום אמרו שזה הונאה
ואגב הקודם, רק היום נודע לך שהנהג לא קשור בשום דרך לטעינה?? כבר אין "ניקוב" יותר מעשור...

חזור
חלק עליון