עדיף למה?
ש שאול חיים Member 20 מאי (5) 2024 #42 הצעיר ניו אמר: קריית מלאכי: הגאון הרב דוד שמעון פינטו שליט"א מחכה למי שיש לחץ כדי להרחיב... תיקון הרב חיים שמעון פינטו, והוא גם רבה של אשדוד
הצעיר ניו אמר: קריית מלאכי: הגאון הרב דוד שמעון פינטו שליט"א מחכה למי שיש לחץ כדי להרחיב... תיקון הרב חיים שמעון פינטו, והוא גם רבה של אשדוד
מרניסט Active member 22 ספטמבר (9) 2024 #43 יש למישהו את המייל של הרב יהודה ברכה בעל הברכת יהודה או איזה דרך ליצירת קשר איתו
ח חכם Active member 24 ספטמבר (9) 2024 #44 מרניסט אמר: יש למישהו את המייל של הרב יהודה ברכה בעל הברכת יהודה או איזה דרך ליצירת קשר איתו לחץ כדי להרחיב... birkatyehuda@gmail.com
מרניסט אמר: יש למישהו את המייל של הרב יהודה ברכה בעל הברכת יהודה או איזה דרך ליצירת קשר איתו לחץ כדי להרחיב... birkatyehuda@gmail.com
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 24 ספטמבר (9) 2024 #45 יש למישהו את המייל ומס' פלא' של הרב דן טיומקין וכן את הרב חיים הורביץ אני אשמח תודה
ח חכם Active member 25 ספטמבר (9) 2024 #46 מתלמידי הראשל אמר: יש למישהו את המייל ומס' פלא' של הרב דן טיומקין וכן את הרב חיים הורביץ אני אשמח תודה לחץ כדי להרחיב... מסתמא אפשר ליצור קשר דרך הידברות יתכן והמייל שלו גם מופיע בעלונים
מתלמידי הראשל אמר: יש למישהו את המייל ומס' פלא' של הרב דן טיומקין וכן את הרב חיים הורביץ אני אשמח תודה לחץ כדי להרחיב... מסתמא אפשר ליצור קשר דרך הידברות יתכן והמייל שלו גם מופיע בעלונים
ח חכם Active member 30 ספטמבר (9) 2024 #48 מרניסט אמר: למישהו יש מייל של הרב בניהו דיין בעל שו"ת דברי בניהו לחץ כדי להרחיב... db8416564@gmail.com
מרניסט אמר: למישהו יש מייל של הרב בניהו דיין בעל שו"ת דברי בניהו לחץ כדי להרחיב... db8416564@gmail.com
גלעד יצחקוב Active member 6 Jan 2025 #49 למישהו יש המייל של הרב דוד נקי שליט"א או דרך אחרת ליצור איתו קשר
יצחק משען Well-known member 7 Jan 2025 #50 גלעד יצחקוב אמר: למישהו יש המייל של הרב דוד נקי שליט"א או דרך אחרת ליצור איתו קשר לחץ כדי להרחיב... זה המייל שלו עמותת אפיקי מים <6410995@gmail.com>
גלעד יצחקוב אמר: למישהו יש המייל של הרב דוד נקי שליט"א או דרך אחרת ליצור איתו קשר לחץ כדי להרחיב... זה המייל שלו עמותת אפיקי מים <6410995@gmail.com>
גלעד יצחקוב Active member 7 Jan 2025 #51 יצחק משען אמר: זה המייל שלו עמותת אפיקי מים <6410995@gmail.com> לחץ כדי להרחיב... תודה רבה