אפי' אם יש איזה אתר שיש שם בצורה מסודרת.
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 6 Jan 2024 #3 אני מחפש מאגר יותר גדול, ליהודי מבוגר מתלמידי מרן זיע"א הותיקים, שקשה עליו הקריאה, וחפץ בשיעורים לצפיה.
אני מחפש מאגר יותר גדול, ליהודי מבוגר מתלמידי מרן זיע"א הותיקים, שקשה עליו הקריאה, וחפץ בשיעורים לצפיה.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 Jan 2024 #4 עה סט אמר: אני מחפש מאגר יותר גדול, ליהודי מבוגר מתלמידי מרן זיע"א הותיקים, שקשה עליו הקריאה, וחפץ בשיעורים לצפיה. לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה גדול יותר? עכ"פ, אולי @אושרי רביב יוכל לעזור.
עה סט אמר: אני מחפש מאגר יותר גדול, ליהודי מבוגר מתלמידי מרן זיע"א הותיקים, שקשה עליו הקריאה, וחפץ בשיעורים לצפיה. לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה גדול יותר? עכ"פ, אולי @אושרי רביב יוכל לעזור.
פותח הדיון פותח הדיון ע"ה ס"ט Well-known member 6 Jan 2024 #5 בנימין לוריא אמר: מה הכוונה גדול יותר? עכ"פ, אולי @אושרי רביב יוכל לעזור. לחץ כדי להרחיב... משהו שיוכל להיות לו לשימוש תמידי ויום יומי. לא מאגר שאחרי כמה ימים יסיים אותו.
בנימין לוריא אמר: מה הכוונה גדול יותר? עכ"פ, אולי @אושרי רביב יוכל לעזור. לחץ כדי להרחיב... משהו שיוכל להיות לו לשימוש תמידי ויום יומי. לא מאגר שאחרי כמה ימים יסיים אותו.
שאולי Active member 6 Jan 2024 #6 עה סט אמר: משהו שיוכל להיות לו לשימוש תמידי ויום יומי. לא מאגר שאחרי כמה ימים יסיים אותו. לחץ כדי להרחיב... שיקנה את הדיסק און קי
עה סט אמר: משהו שיוכל להיות לו לשימוש תמידי ויום יומי. לא מאגר שאחרי כמה ימים יסיים אותו. לחץ כדי להרחיב... שיקנה את הדיסק און קי
אושרי רביב Well-known member 6 Jan 2024 #7 עה סט אמר: משהו שיוכל להיות לו לשימוש תמידי ויום יומי. לא מאגר שאחרי כמה ימים יסיים אותו. לחץ כדי להרחיב... תתקשר אליי
עה סט אמר: משהו שיוכל להיות לו לשימוש תמידי ויום יומי. לא מאגר שאחרי כמה ימים יסיים אותו. לחץ כדי להרחיב... תתקשר אליי
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 Jan 2024 #8 שאולי אמר: שיקנה את הדיסק און קי לחץ כדי להרחיב... עה סט אמר: חפץ בשיעורים לצפיה לחץ כדי להרחיב...