חסום בנטפרי...Free MP3 Download - MP3 Juice Music Downloader
Download free mp3 music files in high quality with our MP3 Juice Downloader app. It is fast, secure and supports up to 320kbps, no account required.freemp3.tube
רק עכשיו אני רואה...
חבל.
התוכנה הכי טובה בנטפרי, בעברית עם תמיכה מליאה, חברת פיתוח חרדית, כוללת המון כלי יוטיוב ומדיה, חינמית לגמרי, כל האיכויות וכו' וכו'.
בע''ה ב''ה.רק עכשיו אני רואה...
חבל.
התוכנה הכי טובה בנטפרי, בעברית עם תמיכה מליאה, חברת פיתוח חרדית, כוללת המון כלי יוטיוב ומדיה, חינמית לגמרי, כל האיכויות וכו' וכו'.
אכן לפעמים הוא נתקעאגב, הייתי ממליץ שאולי תפתח על זה אשכול כאן, תכתוב את מה שזה עושה לך בדיוק - צילומי מסך או משהו.
יענו לך ולכולם.
אולי יותר טוב אני חושב.
אכן לפעמים הוא נתקע
אך יש ממנו את מירב התועלת
ממש מיוחד
ויחיד עם כל המעלות הנ"ל
בדוק ומנוסה
הורדתי תוסף אברך לעימוד בוורד, וכמעט שום דבר לא עובד, הם רוצים שנעשה מנוי... אז למה אתם עושים שיהיה אפשרות להוריד בחינם, ושום דבר כמעט לא עובד בלי שמשלימים...יישר כח.
לגבי התקיעות.
עובדים על הבאגים כל הזמן, כיום אוחזים בגרסה 50... איזה גרסה יש לך?
הורדתי תוסף אברך לעימוד בוורד, וכמעט שום דבר לא עובד, הם רוצים שנעשה מנוי... אז למה אתם עושים שיהיה אפשרות להוריד בחינם, ושום דבר כמעט לא עובד בלי שמשלימים...
לא הצלחתי להוריד את ההורדה מהירה לאודיו מיוטיוב. אולי בגלל אנטי וירוס.אתה צודק! התוכנה הספציפית שהורדת עולה כסף.
אך אנחנו מדברים כעת על תוכנה אחרת, הורדה מהירה מיוטיוב, זה חינם לגמרי במאה אחוז! כל הפונקציות, שזה המון! ויחידה במינה בזה.
באופן כללי, יש לנו עשרות תוכנות ברשת, אולי יותר ממאה, ורובם חינמיות לחלוטין!
רק יש מיעוט שיש עליהן תשלום קטן מאד לכיסוי הוצאות וכדו'.
התוכנה של הוורד עולה בס"ה 200 ש"ח... כוללת עשרות כלים מקצועיים, וקורס וידאו מקצועי נלווה!
לא חושב שיש מחיר כזה בשוק.
אנחנו משתדלים לעזור לכולם אם אפשר בשמחה!לא הצלחתי להוריד את ההורדה מהירה לאודיו מיוטיוב. אולי בגלל אנטי וירוס.
מה זה? אני עדיין לא @אויבער חוכם בדברים הללו...שלח לאישי סיסמת אנידסק.
מה זה? אני עדיין לא @אויבער חוכם בדברים הללו...
נ"ל גירסא 48יישר כח.
לגבי התקיעות.
עובדים על הבאגים כל הזמן, כיום אוחזים בגרסה 50... איזה גרסה יש לך?
ובכן... אתה מבין לבד...נ"ל גירסא 48