כמה טוב השם!!!
Well-known member
כמדומני שהוא היה בתקופה האחרונה (הכי) הרבה פעמיםמוצ"ש פרשת תצוה תשפ"ד, הרב המקדים בשיעורו של מרן הראש"ל שליט"א יהיה בעז"ה הרב זבדיה כהן שליט"א, חבר ביה"ד הגדול
כמדומני שהוא היה בתקופה האחרונה (הכי) הרבה פעמיםמוצ"ש פרשת תצוה תשפ"ד, הרב המקדים בשיעורו של מרן הראש"ל שליט"א יהיה בעז"ה הרב זבדיה כהן שליט"א, חבר ביה"ד הגדול
הוא היה רב אורח שהקשיב לשיעור אך לא דיבר וגם כמה פעמים הוא החליף ברגע האחרון רב שהיה צריך להיות וברגע האחרון ביטלכמדומני שהוא היה בתקופה האחרונה (הכי) הרבה פעמים
זה אומר שהוא רב ראשי ואסור לו לדבר בענייני פוליטיקה.הרב בשיעור לא רימז כלום על הבחירות זה אומר דרשני ???
???לא רימז
מחילה מכת"ר, מרגלא בפומיה דמרן לומר בדרך צחות "אני לא מדבר על בחירות, כי אסור לי, אני רק אומר לכם תעשו מה שמרן אמר לעשות..."זה אומר שהוא רב ראשי ואסור לו לדבר בענייני פוליטיקה.
השבוע יהיה מזכה הרבים הגה"צ רבי יהודה יוספי שליט"אמי השבוע?
היה כבר. וכפי שעודכן כאן ביום חמישי.השבוע יהיה מזכה הרבים הגה"צ רבי יהודה יוספי שליט"א
מה היה כבר? הוא יהיה השבועהיה כבר. וכפי שעודכן כאן ביום חמישי.
היה כבר רב מקדים לפני שעתיים.מה היה כבר? הוא יהיה השבוע
האם נבחרי הציבור השבוע כדוגמת ראש העיר אלעד הרב בוטבול וכדו' יהיו אורחי כבוד בשיעור מי שיודע אולי יצחק כהן הי"ו יעדכן נשמח לדעת
מי זה?וצביקה אסולין
חבר עיריית ים מטעם שסמי זה?
הוא היה רב אורח שהקשיב לשיעור אך לא דיבר וגם כמה פעמים הוא החליף ברגע האחרון רב שהיה צריך להיות וברגע האחרון ביטל
וגם זה נראה שהרב רוצה אתו לרשל''צ הבא... ואכמ''ל כנלע''ד
הראשל"צ הבא יהיה קשה לכן נראה לאחר ההבא אבל יכול להיות שרוצה למנות אותו למשהו גדול ראב"ד של אחת הערים החשובות או רב עיר באחת הערים הגדלות.וגם זה נראה שהרב רוצה אתו לרשל''צ הבא... ואכמ''ל כנלע''ד
אני זוכר ששמעתי ממנו בעבר רמז בדרך אחרת, שאמר בלווין: צריך לדעת ללמוד הרבה ש"ס, עוד ועוד ש"ס, וכו'...מחילה מכת"ר, מרגלא בפומיה דמרן לומר בדרך צחות "אני לא מדבר על בחירות, כי אסור לי, אני רק אומר לכם תעשו מה שמרן אמר לעשות..."
כיום הוא כבר ראב"ד תל אביב, מלבד דיין זמני בבית דין הגדול.הראשל"צ הבא יהיה קשה לכן נראה לאחר ההבא אבל יכול להיות שרוצה למנות אותו למשהו גדול ראב"ד של אחת הערים החשובות או רב עיר באחת הערים הגדלות.
כך גם אני חושב ובפרט שכמה פעמים רמז מורינו שליט"א לדברים כעין אלו.