לכאו' בכדי לדעת עד כמה להזדרז במוצ"ש ולרוץ לשמוע. (כיון שיש רק כרבע שעה להתארגן מאז שיוצא שבת עד הרב המקדים, ובזמן הזה גם צריך להספיק הבדלה).תסלחו לי שאני קצת קוצני וקיצוני אבל צריך להיות משועמם כדי להתעניין מי יהיה הרב המקדים, את מי זה בכלל מעניין? מה זה משנה מי יהיה הרב המקדים ומי יהיה הרב המרדים, זה נראה שנדבקתם מהשטויות של טוקר עם התחרויות המותחות שלו שמעניינות את כל המשועממים
אה''נ. בשביל זה מספיק בהודעה בעלמא בלי כל המתיחות המקדימות והסודות שהולכים להתגלות.לכאו' בכדי לדעת עד כמה להזדרז במוצ"ש ולרוץ לשמוע. (כיון שיש רק כרבע שעה להתארגן מאז שיוצא שבת עד הרב המקדים, ובזמן הזה גם צריך להספיק הבדלה).
עם זה אני מסכים.אה''נ. בשביל זה מספיק בהודעה בעלמא בלי כל המתיחות המקדימות והסודות שהולכים להתגלות.
רבי יוסף ישר כח על הדבריםהשבוע יהיה ידי"נ הגאון ר' אליהו דיסקין שליט"א אפשר לומר עליו נשמה ספרדית
בבקשה לא לדון פה על הרב המקדים. זה מקום לעדכונים בלבד.
אבל זה כל הכיףאה''נ. בשביל זה מספיק בהודעה בעלמא בלי כל המתיחות המקדימות והסודות שהולכים להתגלות.
מסכים עם הנ"ל. עוד רב לא שלנובאמת לא נעים!
מי דוחה זאת בכל פעם?
זה נראה יותר כמו מאחורי הקלעים של שיעור אחר...השבוע: פתאום ר' יהודה כהן צריך להיות -חכם בן ציון.
שבוע שעבר: הרב אלבז ביקש להיות.
לפני שבועיים: צץ הרב פנירי.
לפני שלש שבועות: היה צריך להיות הרב יצחק כןה הביאו את הרב זבדיה כהן
אני מאמין ששבוע הבא הוא יהיה אא"כ..........!
שבת שלום
א גוט שאבעס
מה פירוש צץ הרב פנירי. זה לא היה בתוכנית? דוקא שמחתי שהוא בא, אחד מגדולי החכמים בדורנו.השבוע: פתאום ר' יהודה כהן צריך להיות -חכם בן ציון.
שבוע שעבר: הרב אלבז ביקש להיות.
לפני שבועיים: צץ הרב פנירי.
לפני שלש שבועות: היה צריך להיות הרב יצחק כהן הביאו את הרב זבדיה כהן
אני מאמין ששבוע הבא הוא יהיה אא"כ..........!
שבת שלום
א גוט שאבעס
מה זה הגזענות הזאת?מסכים עם הנ"ל. עוד רב לא שלנו