תלמיד מהרש"ך
Active member
מי בדיוק ביזהו?מי שרוצה ברכות מהרב עמרמי עכשיו זה הזמן.
שעת רצון.
מי בדיוק ביזהו?מי שרוצה ברכות מהרב עמרמי עכשיו זה הזמן.
שעת רצון.
אתה נדהמת, וכמה מצטרפים אליך לתדהמה. אבל אני כנראה פספסתי איזה נקודה כאן.ופשוט נדהמתי איך מי שהיה לפני כמה דקות ה' ישמור, נהיה קודש קודשים.
תוכל להביא דוגמאות?וראיתי כמה פעמים בפורום שאם משהו העיר על דבריו או חשב אחרת, הוא זכה לגינויים ובזיונות, וכבר אמרו שהאמת תהיה נעדרת.
נמחק ב"ה וטוב שכך.תוכל להפנות אותנו?
מן הראוי למוכיח היה לציין זאת לשבח המערכת ורוב יושבי המקום, תלמידי מרן האמיתיים.נמחק ב"ה וטוב שכך.
שרק מוציאה שם רע על מקום מיוחד זה, שכאילו הפורום בעד דברים כאלה.וראיתי כמה פעמים בפורום שאם משהו העיר על דבריו או חשב אחרת, הוא זכה לגינויים ובזיונות, וכבר אמרו שהאמת תהיה נעדרת.
בתגובתי התייחסתי לרישא של דבריך בלבד.מן הראוי למוכיח היה לציין זאת לשבח המערכת ורוב יושבי המקום, תלמידי מרן האמיתיים.
ולא לכתוב בסתם לשון כזאת:
שרק מוציאה שם רע על מקום מיוחד זה, שכאילו הפורום בעד דברים כאלה.
[ויוצאים מן הכלל אלה עוקרי תורת מרן במגמתיות, שמצוה לפקוח עיניים עיוורות ולעורר עליהם, וכל שכן אחר שהוזכרו כאן ע"י מי ומי, שלא לשתוק ולהמשיך הלאה]
בכל פורום יש כאלה שכותבים דברים לא ראויים, והמערכת עומדת על המשמר ומוחקת. למרות שפותחים כנגדם אשכולות שלמים למה מחקו לנו...
באיזה שעה?בשנה האחרונה הוא לא הרגיש טוב והיה זמן רב בביה"ח, ה' ירפאהו רפו"ש, כמדומה ששמו לתפילה יצחק בן מרגלית
אפרופו מאחורי הקלעים של השיעור השבועי, מי שרוצה לדעת הרבה מהסודות והרמזים שנאמרים בשיעור שיבוא לשיעור של מו"ר שליט"א באור חביב לפני תפילת מנחה של שבת...
לא ידעתי שבמגדל העמק גם יש בית הכנסת אור חביב.אפרופו מאחורי הקלעים של השיעור השבועי, מי שרוצה לדעת הרבה מהסודות והרמזים שנאמרים בשיעור שיבוא לשיעור של מו"ר שליט"א באור חביב לפני תפילת מנחה של שבת.
מנחה 18.30 אתמול רבינו הגיע לשיעור בשעה 17.45 בערךבאיזה שעה?
אני בירושלים יותר ממגדל העמקלא ידעתי שבמגדל העמק גם יש בית הכנסת אור חביב.
זה לא קבוע. רק כשמודיעים מראש.באיזה שעה?
יש לך היתר ברור לשאלה?למי התכוון הרב שאמר רב ישיבש בתחילת השיעור ואמר אתם יודעים מי זה
אני שואל כי לפי ענ"ד נראה שדעת הראש"ל שליט"א שאנחנו יודעים מי זה ולא אכפת לו שידעו מי זה ורק שמפאת כבודו לא הזכירו בתוך כדי השיעור לכן שאלתי
ורצונו לראות אותו בקרוב על כס...מראה על הערכתו של רבינו שליט"א לחבר בי"ד הגדול
ומה כתב שלמטה שלזכותן של ישראל אינו נמחק, כתב שלמעלה לא כ"ש....תמשיכו למחוק...