• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מאחורי הקלעים של השיעור השבועי - דיונים וכדומה

כמה חבל שאין שרשור מיוחד לכל העידכונים (הא יש, אבל שמעלים לא כולם רואים!)
כמובן שגם פה זה חסום.
נראה לי שהבעיה אצל כבודו וצריך לראות איך לפתור אותה ...
כל מי שמעלה לכאן עדכון או תיעוד וכדו' שקשור לנושא האשכול ופעמים שגם שלא קשור עולה רק למען הסדר הטוב יש שרשורים שצריך אישור מנהלים כדי שלא יהיה כאן סלט אחד גדול ומי כמוך יודע טוב מאוד איך זה נגמר
ורבי @יצחק כהן הי"ו זה לא פעם ולא פעמים שכבודו כך מוציא את שמו הרע של הפורום כאן סתם על לא הבל חבל........

ורבי @יצחק כהן הי"ו זה לא פעם ולא פעמים שכבודו כך מוציא את שמו הרע של הפורום כאן סתם על לא הבל חבל........
רגע....

__צילום מסך_28-2-2025_23744_forum.moreshet-maran.com.jpeg
את האמת קשה לי שההודעה שלי לא מופיעה מהר..........

רגע....

הצג קובץ מצורף 31206
מחילה מכבודך לא צריך לעשות מזה עסק, יש סיבות מובנות למה אי אפשר להעלות כל הודעה של כל צולע ונידח, אתה מעלה דברים הגונים ומאי נפק''מ לך אם לוקח להם שניה לעלות או שעה?

אז אם אפשר לסכם רבי @יצחק כהן הי"ו אחת ולתמיד
כמה חבל שאין שרשור מיוחד לכל העידכונים
יש.....
הא יש, אבל שמעלים לא כולם רואים
כולם רואים....
את האמת קשה לי שההודעה שלי לא מופיעה מהר.....
זה נכון ולא אישי נגדך חלילה לטובת הפורום שזה בעצם לטובת כולנו......

רגע....

הצג קובץ מצורף 31206
אז אם אפשר לסכם רבי @יצחק כהן הי"ו אחת ולתמיד

יש.....

כולם רואים....

זה נכון ולא אישי נגדך חלילה לטובת הפורום שזה בעצם לטובת כולנו......
חשבתי שרק אצלי הייתה הבעייה הזו

בשיעור שבוע שעבר הזכיר הרב באיזה חוברת כתבו שזה שקר שמרן רבינו בירך אדמה על הבמבה, וכן את השם של סידרת הספרים שחיבר אחד מבני ברק שלא נזכר שם שמו של מרן רבינו, בעלון השמיטו זאת, מדוע?

בשיעור שבוע שעבר הזכיר הרב באיזה חוברת כתבו שזה שקר שמרן רבינו בירך אדמה על הבמבה, וכן את השם של סידרת הספרים שחיבר אחד מבני ברק שלא נזכר שם שמו של מרן רבינו, בעלון השמיטו זאת, מדוע?
גם כמדומני שלא כתבו מה שהרב תמה ע"כ שלא בחרו את הרב יצחק לוי.

חזור
חלק עליון