ישיבישער של מרן
Well-known member
אכן כן.בשבת הרב יהיה בי-ם?
השיעור במוצ"ש כרגיל מהיזדים.
רשכבה"ג ינחת מחר בצהרים בשדה התעופה סביבות השעה 14:00.
אכן כן.בשבת הרב יהיה בי-ם?
מחילה מכבודך לא צריך לעשות מזה עסק, יש סיבות מובנות למה אי אפשר להעלות כל הודעה של כל צולע ונידח, אתה מעלה דברים הגונים ומאי נפק''מ לך אם לוקח להם שניה לעלות או שעה?
יש.....כמה חבל שאין שרשור מיוחד לכל העידכונים
כולם רואים....הא יש, אבל שמעלים לא כולם רואים
זה נכון ולא אישי נגדך חלילה לטובת הפורום שזה בעצם לטובת כולנו......את האמת קשה לי שההודעה שלי לא מופיעה מהר.....
חשבתי שרק אצלי הייתה הבעייה הזואז אם אפשר לסכם רבי @יצחק כהן הי"ו אחת ולתמיד
יש.....
כולם רואים....
זה נכון ולא אישי נגדך חלילה לטובת הפורום שזה בעצם לטובת כולנו......
לא...האם הרב יצחק מועלם היה בשיעור?
הם חברי המועצת הרבנות הראשית החדשים ?במוצאי שבת פרשת תצווה
יהיו בעזרת השם הרבנים המקדימים
הגאונים הגדולים הרב יוסף שלוש שליט"א והרב שמחה וייס שליט"א
שבת שלום.
(לא לשכוח לייק! פורים עוד מעט)
שניהם כבר היו. אבל זכו לתמיכת מרן שליט"א.הם חברי המועצת הרבנות הראשית החדשים ?
כןהיום שיעור כרגיל?
הדיין הרה"ג הרב רפאל בן שמעון שליט"א בנו של הגאב"ד הגאון הגדול רבי שלמה זצוק"ל חבר מועצת חכמי התורההרב המקדים הרב בן שמעון שליט"א.
אשמח אם יפנו אותי לתורה שבכתב של מרן שליט"א על כך.השיעור היום יהיה בעניין עניית אמן על ברכה שיש בה מחלוקת הפוסקים, עם עשרות נפק"מ להלכה.
הרב המקדים הרב בן שמעון שליט"א.
חג שמח!
גם כמדומני שלא כתבו מה שהרב תמה ע"כ שלא בחרו את הרב יצחק לוי.בשיעור שבוע שעבר הזכיר הרב באיזה חוברת כתבו שזה שקר שמרן רבינו בירך אדמה על הבמבה, וכן את השם של סידרת הספרים שחיבר אחד מבני ברק שלא נזכר שם שמו של מרן רבינו, בעלון השמיטו זאת, מדוע?
היכן ניתן להשיג את העלון?בשיעור שבוע שעבר הזכיר הרב באיזה חוברת כתבו שזה שקר שמרן רבינו בירך אדמה על הבמבה, וכן את השם של סידרת הספרים שחיבר אחד מבני ברק שלא נזכר שם שמו של מרן רבינו, בעלון השמיטו זאת, מדוע?
גם כמדומני שלא כתבו מה שהרב תמה ע"כ שלא בחרו את הרב יצחק לוי.
בעבר היו כותבים שזה עבר הגהתו של מרן הראש''ל שליט''א אך משום מה בשבעות האחרונים כבר לא כותביםבשיעור שבוע שעבר הזכיר הרב באיזה חוברת כתבו שזה שקר שמרן רבינו בירך אדמה על הבמבה, וכן את השם של סידרת הספרים שחיבר אחד מבני ברק שלא נזכר שם שמו של מרן רבינו, בעלון השמיטו זאת, מדוע?