בים מגדולי ישראל שסוברים אחרת ממך, ומעדיפים חוק שנראה גרוע ועם חורים על פני מצב שלא יהיה חוק...
אני מסכים שיש רבנים שחולקים בעניין חוק הגיוס, לא אמרתי שלא!!!
רק תסתכל על ההתנהלות של מרן שליט"א לעניין בחינות הרבנות לנשים ועל העמידה בפרץ בכל שאר הדברים שעברו לו תחת ידו עם נסיונות ולחצים כבדים כולל קנסות, ובגלל העמידה האיתנה חומת המשמר והתורה נשמרה במלואה.
אבל לצערנו כיום מדברים כבר לאפשר לנשים להיבחן אולי "בקומה נפרדת" או "חוץ מבחינות של כושר רבנות, כמו איסור והיתר וכדו'".... ומכאן הדרך פתוחה שבעוד 20 שנה אפי' בוודאי שיהיו רבניות!!!
וכמו"כ בגיוס, היום תתיר רק מספרים שקיימים, העיקר שיש תקציבים ומעונות וכו' (שהם דברים חשובים מאוד ונצרכים עוד יותר) אבל לא שמת לב שבעוד שנתיים שלש
חצי!!! מעולם התורה מתחייב בגיוס עם חתימה של גדו"י אני רק חושב על גדו"י ז"ל שלחמו נגד קוצו של יו"ד בדבר הזה מה הם עושים עכשיו בשמים כשהם רואים היכן אנו עומדים ובפני איזה חוק נמצאים.
אני גם לא מנותק מכך שעולם התורה אינו כמו שהיה פעם ויש הרבה נושרים וקלקלים ועובדים תוך כדי לימוד לצערינו... אבל היא הנותנת בחור שבכ"ז יושב ולומד רק חלק מהזמן או שעצם זה שהוא היה בישיבה בעוד כמה שנים לאחר החתונה ישב בכולל (כמו הרבה כאלו שני מכיר) ויצאו מהם ת"ח ואברכי משי שתורתם אומנותם באמת ע"ז צריך לכאוב וללחום!!!!
קשה לכתוב את זה שלאשכנזים יותר קל עם החוק - אבל זו אמת צרופה ופשוטה!!!
ולכן אם לא נלחם אנחנו ב
דרך המלך... שהתווה לנו מרן זיע"א ובנו ממשיך דרכו
אחריתה מי ישורנו
כותב את הדברים בדמע וכאב - לפחות אני יוכל לומר בעוד כמה שנים "לא בשלי הסער הזה" אני מחיתי (כמובן איני מוחה על הוראת גדולי ישראל שבעד החוק, רק מביע את מה שאני שומע בשיעורים ובבית של מרן שליט"א כמה זה בנפשו, וכ"ש שיש חובה גדולה להביע זאת כאן בפני רוב ככל המחוברים לפורום הנחשב והמכובד הזה שהם שומעי לקחו ורוצים לדעת את דעתו)
לילה טוב
והצלחה מרובה