יצחק כהן הי"ו
Well-known member
בזה אין חולק.אין כאן שום שנאה אלא הליכה אחרי גדולי ישראל שלי וחוסר שתפ נגד אותם המבזים את גדולי ישראל שלי וזה דבר פשוט ביותר לכל בר דעת
בברכת התורה
בזה אין חולק.אין כאן שום שנאה אלא הליכה אחרי גדולי ישראל שלי וחוסר שתפ נגד אותם המבזים את גדולי ישראל שלי וזה דבר פשוט ביותר לכל בר דעת
בברכת התורה
אתה הולך אחרי רבותיך רק במה שנח או גם במה שלא נוח?אתה במילים אחרות בא ואומר אני מעדיף שהבן שלי ינמק בכלא ולא להזמין את הפלג שייבאו למנוע את זה מה אני יגיד לך שבעז''ה תמיד יהיה לך רק נחת מהילדים לך תבין אמא ואבא שהבן שלהם בכלא בגלל שלומד תורה
כבודו יכול להביא לי רב אחד שאומר או כותב שאם מגיעה משטרה לעצור בחור שאף אחד לא ילך למנוע את המעצרשיעשו מה שהם רוצים אבל אם רבותינו לא מסכימים איך נשתף איתם פעולה
בברכת התורה
על איזה זילזול אתה מדבר???? על דברים לפני 12 שנה??אין כאן שום שנאה אלא הליכה אחרי גדולי ישראל שלי וחוסר שתפ נגד אותם המבזים את גדולי ישראל שלי וזה דבר פשוט ביותר לכל בר דעת
בברכת התורה
לא על זה דיברתי אלא האם להשתמש בקו צבע שחור של הפלגכבודו יכול להביא לי רב אחד שאומר או כותב שאם מגיעה משטרה לעצור בחור שאף אחד לא ילך למנוע את המעצר
גם בדגל התורה שהם כידוע האויבים הגדולים של הפלג.כבודו יכול להביא לי רב אחד שאומר או כותב שאם מגיעה משטרה לעצור בחור שאף אחד לא ילך למנוע את המעצר
לא דומה אין בעיה לעשות עצרת בהוראת גדולי הדור וגם להביא הכוללים והתתים בהוראת הגרמה ואילו להפוך ניידת לא שאלו אף אחד וזה אותם אלו שזרקו פחי זבל על בן צור וכוויותר מכך תראה את ר' שלום סורצקין שליט''א שהוא לא חשוד על הפלג עצרו בחור אחד ספרדי מהישיבה שלו לא הפך נידת הפך את כל כדור הארץ בשבילו ...
בדיוק לכן למה תקרא לפלג תקרא לאנשים משלנוגם בדגל התורה שהם כידוע האויבים הגדולים של הפלג.
פתחו קו שמזעיק מוחים שזה בעצם אותו דבר רק עם מספר שלהם כדי שלא יגידו שהם קוראים לחבר'ה של הפלג...
הרבנים של דגל התורה תומכים בזה, מרן אמר שצריך לקום עליהם, אז לא נראה לי שיש מתנגדים לעצם ההזעקה של הציבור.
זה שיש פורעים שעושים ככל העולה על רוחם, לא מאפשר לנו לתת לבחור להעצר חלילה.
תפסיק להיות פתאום ראש קטן.שיעשו מה שהם רוצים אבל אם רבותינו לא מסכימים איך נשתף איתם פעולה
בברכת התורה
שקיימים עד היוםעל איזה זילזול אתה מדבר???? על דברים לפני 12 שנה??
אין מי שהוא נגד גזירת הגיוס הקיימת כיוםכרגע יש גזרת גיוס נוראה שכל הציבור אמור להיתאחד נגדה, וברוך השם רוב הציבור מתאחד, אז בבקשה לא לפלג (פ רפויה)
הם עושים הכל לטובתינו חבל לבלבל במחיש עסקנים, שהם יודעים שאם הציבור יתאחד כנגד הגזרה, אז הם לא יוכלו להעביר חוק נורא של 50 אחוז בחורים 100 אחוז ספרדים,
לא שמענואז הם מנסים להשתיק את המחאה סביב הגזרה ונסיון המעצר,
לא צריך לזכור את האמת ולהקים קו שלנו ולא שלהםולכן אותם עסקנים משתמשים בטיעונים לא מין העינין כגון הפלג פלג בלה בלה
כנלצריך לזכור שבעיקרון "השלוחא" היו אמורים להיות הראשונים שנלחמים בגזרה ונותנים גב לבחורים, אך למרבה החרפה לא רק שלא עושים את תפקידם
אלה פוגעים בכל נסיון של הציבור להיתאחד סביב הגזרה
אכ שיעשו קו לשס ולא פלגאגב, מי שהיה השבוע בנסיון מעצר ובמקרים אחרים יודע שהציבור שמגיע למחות הוא ברובו לא פלג אלה המון שסניקים (כרגע הם לשעבר)
כבר עניתי ואחזור שוב לקום עליהם זה אמר הרב ותעשו אבל לקרוא לפלג אם דעת רבותינו שלא כמוהם אז לא נשתף איתם בזה פעולה בלי אישור מרבותינותפסיק להיות פתאום ראש קטן.
אם היו באים לקחת לך את הבית או הילדים בשם רב פלוני גם הית מתחיל להיות ראש קטן?!
אלה מה, לא אכפת לך מבחורי ישיבות.
לגופו של עינין הראו לך מפורש שהרב יצחק אמר לקום עליהם.
השבוע בארוע ברמת גן הגיעו גם בחורים מסלבודקא, ואמרו שעשו כן בהוראת ראש הישיבה!
לצערנו הרב לאנשים משלונו נראה לך שיגיעו יש להם זמן לעשות מפגשים עם כל נציגי הציבור בארץ ולמחות על כבוד של הי''ר וכדו' על איזה אנשים אתה מדבר בדיוק ?בדיוק לכן למה תקרא לפלג תקרא לאנשים משלנו
בברכת התורה
לא דוקא שם אפשר גם שס החדשה או הישנה אבל לא הפלגלצערנו הרב לאנשים משלונו נראה לך שיגיעו יש להם זמן לעשות מפגשים עם כל נציגי הציבור בארץ ולמחות על כבוד של הי''ר וכדו' על איזה אנשים אתה מדבר בדיוק ?
אתה מערבב אלו שהפכו נידת הם השולים שבשוליםוזה אותם אלו שזרקו פחי זבל על בן צור וכו
אבל למה לא קו שלנו למה של אחרים שביזו את רבותינו?אתה מערבב אלו שהפכו נידת הם השולים שבשולים
ועל בן צור מישהו דיבר וחשב בכלל על פגיעה בחברי כנסת חלילה על זה לא דיברנו
וגם הקו נועד רק על להודיע על כך שמגיעה משטרה לעצור בחור
נו באמת כמה יגיעו אם בכלל יגיעו היחידים שיבאו בהמוניהם זה אין מה לעשות ולא נעים לשמוע את זה זה הפלג.... ובנינו זה השפה שכאן במדינה מבינים עיין ערך הפגנה של האתיופים לפני 7 שנים בערך על מעצר של אחד משלהםלא דוקא שם אפשר גם שס החדשה או הישנה אבל לא הפלג
בברכת התורה
אבל למה לא קו שלנו למה של אחרים שביזו את רבותינו?
בברכת התורה
נו באמת כמה יגיעו אם בכלל יגיעו היחידים שיבאו בהמוניהם זה אין מה לעשות ולא נעים לשמוע את זה זה הפלג....
אז שוב חזרנו לפלג אני חושב שמיצינו את הדיוןנו באמת כמה יגיעו אם בכלל יגיעו היחידים שיבאו בהמוניהם זה אין מה לעשות ולא נעים לשמוע את זה זה הפלג.... ובנינו זה השפה שכאן במדינה מבינים עיין ערך הפגנה של האתיופים לפני 7 שנים בערך על מעצר של אחד משלהם