• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

אתה במילים אחרות בא ואומר אני מעדיף שהבן שלי ינמק בכלא ולא להזמין את הפלג שייבאו למנוע את זה מה אני יגיד לך שבעז''ה תמיד יהיה לך רק נחת מהילדים לך תבין אמא ואבא שהבן שלהם בכלא בגלל שלומד תורה
אתה הולך אחרי רבותיך רק במה שנח או גם במה שלא נוח?

אין כאן שום שנאה אלא הליכה אחרי גדולי ישראל שלי וחוסר שתפ נגד אותם המבזים את גדולי ישראל שלי וזה דבר פשוט ביותר לכל בר דעת

בברכת התורה
על איזה זילזול אתה מדבר???? על דברים לפני 12 שנה??
כרגע יש גזרת גיוס נוראה שכל הציבור אמור להיתאחד נגדה, וברוך השם רוב הציבור מתאחד, אז בבקשה לא לפלג (פ רפויה)
יש עסקנים, שהם יודעים שאם הציבור יתאחד כנגד הגזרה, אז הם לא יוכלו להעביר חוק נורא של 50 אחוז בחורים 100 אחוז ספרדים,
אז הם מנסים להשתיק את המחאה סביב הגזרה ונסיון המעצר,
ולכן אותם עסקנים משתמשים בטיעונים לא מין העינין כגון הפלג פלג בלה בלה
צריך לזכור שבעיקרון "השלוחא" היו אמורים להיות הראשונים שנלחמים בגזרה ונותנים גב לבחורים, אך למרבה החרפה לא רק שלא עושים את תפקידם
אלה פוגעים בכל נסיון של הציבור להיתאחד סביב הגזרה
אגב, מי שהיה השבוע בנסיון מעצר ובמקרים אחרים יודע שהציבור שמגיע למחות הוא ברובו לא פלג אלה המון שסניקים (כרגע הם לשעבר)

כבודו יכול להביא לי רב אחד שאומר או כותב שאם מגיעה משטרה לעצור בחור שאף אחד לא ילך למנוע את המעצר
גם בדגל התורה שהם כידוע האויבים הגדולים של הפלג.
פתחו קו שמזעיק מוחים שזה בעצם אותו דבר רק עם מספר שלהם כדי שלא יגידו שהם קוראים לחבר'ה של הפלג...
הרבנים של דגל התורה תומכים בזה, מרן אמר שצריך לקום עליהם, אז לא נראה לי שיש מתנגדים לעצם ההזעקה של הציבור.
זה שיש פורעים שעושים ככל העולה על רוחם, לא מאפשר לנו לתת לבחור להעצר חלילה.

ויותר מכך תראה את ר' שלום סורצקין שליט''א שהוא לא חשוד על הפלג עצרו בחור אחד ספרדי מהישיבה שלו לא הפך נידת הפך את כל כדור הארץ בשבילו ...
לא דומה אין בעיה לעשות עצרת בהוראת גדולי הדור וגם להביא הכוללים והתתים בהוראת הגרמה ואילו להפוך ניידת לא שאלו אף אחד וזה אותם אלו שזרקו פחי זבל על בן צור וכו

גם בדגל התורה שהם כידוע האויבים הגדולים של הפלג.
פתחו קו שמזעיק מוחים שזה בעצם אותו דבר רק עם מספר שלהם כדי שלא יגידו שהם קוראים לחבר'ה של הפלג...
הרבנים של דגל התורה תומכים בזה, מרן אמר שצריך לקום עליהם, אז לא נראה לי שיש מתנגדים לעצם ההזעקה של הציבור.
זה שיש פורעים שעושים ככל העולה על רוחם, לא מאפשר לנו לתת לבחור להעצר חלילה.
בדיוק לכן למה תקרא לפלג תקרא לאנשים משלנו

שיעשו מה שהם רוצים אבל אם רבותינו לא מסכימים איך נשתף איתם פעולה

בברכת התורה
תפסיק להיות פתאום ראש קטן.
אם היו באים לקחת לך את הבית או הילדים בשם רב פלוני גם הית מתחיל להיות ראש קטן?!
אלה מה, לא אכפת לך מבחורי ישיבות.
לגופו של עינין הראו לך מפורש שהרב יצחק אמר לקום עליהם.
השבוע בארוע ברמת גן הגיעו גם בחורים מסלבודקא, ואמרו שעשו כן בהוראת ראש הישיבה!

על איזה זילזול אתה מדבר???? על דברים לפני 12 שנה??
שקיימים עד היום
כרגע יש גזרת גיוס נוראה שכל הציבור אמור להיתאחד נגדה, וברוך השם רוב הציבור מתאחד, אז בבקשה לא לפלג (פ רפויה)
אין מי שהוא נגד גזירת הגיוס הקיימת כיום
יש עסקנים, שהם יודעים שאם הציבור יתאחד כנגד הגזרה, אז הם לא יוכלו להעביר חוק נורא של 50 אחוז בחורים 100 אחוז ספרדים,
הם עושים הכל לטובתינו חבל לבלבל במח
אז הם מנסים להשתיק את המחאה סביב הגזרה ונסיון המעצר,
לא שמענו
ולכן אותם עסקנים משתמשים בטיעונים לא מין העינין כגון הפלג פלג בלה בלה
לא צריך לזכור את האמת ולהקים קו שלנו ולא שלהם
צריך לזכור שבעיקרון "השלוחא" היו אמורים להיות הראשונים שנלחמים בגזרה ונותנים גב לבחורים, אך למרבה החרפה לא רק שלא עושים את תפקידם
אלה פוגעים בכל נסיון של הציבור להיתאחד סביב הגזרה
כנל
אגב, מי שהיה השבוע בנסיון מעצר ובמקרים אחרים יודע שהציבור שמגיע למחות הוא ברובו לא פלג אלה המון שסניקים (כרגע הם לשעבר)
אכ שיעשו קו לשס ולא פלג

תפסיק להיות פתאום ראש קטן.
אם היו באים לקחת לך את הבית או הילדים בשם רב פלוני גם הית מתחיל להיות ראש קטן?!
אלה מה, לא אכפת לך מבחורי ישיבות.
לגופו של עינין הראו לך מפורש שהרב יצחק אמר לקום עליהם.
השבוע בארוע ברמת גן הגיעו גם בחורים מסלבודקא, ואמרו שעשו כן בהוראת ראש הישיבה!
כבר עניתי ואחזור שוב לקום עליהם זה אמר הרב ותעשו אבל לקרוא לפלג אם דעת רבותינו שלא כמוהם אז לא נשתף איתם בזה פעולה בלי אישור מרבותינו

בדיוק לכן למה תקרא לפלג תקרא לאנשים משלנו

בברכת התורה
לצערנו הרב לאנשים משלונו נראה לך שיגיעו יש להם זמן לעשות מפגשים עם כל נציגי הציבור בארץ ולמחות על כבוד של הי''ר וכדו' על איזה אנשים אתה מדבר בדיוק ?

בואו נעשה סדר:

א.
לכלל ציבור החרדים לדבר ה' פשוט וברור שלא להתגייס לצבא!

ב. אלא שחלוקים על דרכי הפעולה, האם להרעיש עולם ומלואו (קרי: חסימות צירים מידי שבוע, הפגנות מתחת בתי החכי"ם וקריאות "גיוואלד" ו"נאצים"...)

או שיש לנקוט בדרך מתונה יותר.

ג. דרך רבותינו היא כהצד השני שהוזכר, ולכאורה כן הוא מצד השכל הישר, כשאנו רואים את הנזקים שמחוללים אותם פורעים בשם ה"לשם שמים"

כביכול... ואכמ"ל.

ד. כעת בעניין המעצרים לבני התורה כאשר כל חטאם הוא לימוד התורה, והצורה בה מתבצע המעצר באישון לילה כגנב הנמצא במחתרת,

ישנו קונצנזוס בין כלל הציבור שיש למנוע את הדבר! אלא שבעוד אנחנו מונעים ועוצרים אותם מלבצע זממם, חיות הטרף הללו פועלים לפי דרכם כסל למו,

בהפיכת ניידות ושריפת פחים... וכמובן שדרכם אינה דרכינו ומוקיעים אנו אותם מתוכינו!

ה. לא שייך לומר שכיון שהם נלחמים על המעצרים אז אסור שיהא חלקינו עימהם, מאותה סיבה שנפסיק ללבוש כובע וחליפה כי גם הם...

ו. לסיכום: המאבק הוא של כלל בני היהדות הנאמנה! צורת המאבק אינה של כולנו!

לצערנו הרב לאנשים משלונו נראה לך שיגיעו יש להם זמן לעשות מפגשים עם כל נציגי הציבור בארץ ולמחות על כבוד של הי''ר וכדו' על איזה אנשים אתה מדבר בדיוק ?
לא דוקא שם אפשר גם שס החדשה או הישנה אבל לא הפלג

בברכת התורה

וזה אותם אלו שזרקו פחי זבל על בן צור וכו
אתה מערבב אלו שהפכו נידת הם השולים שבשולים
ועל בן צור מישהו דיבר וחשב בכלל על פגיעה בחברי כנסת חלילה על זה לא דיברנו
וגם הקו נועד רק על להודיע על כך שמגיעה משטרה לעצור בחור

אתה מערבב אלו שהפכו נידת הם השולים שבשולים
ועל בן צור מישהו דיבר וחשב בכלל על פגיעה בחברי כנסת חלילה על זה לא דיברנו
וגם הקו נועד רק על להודיע על כך שמגיעה משטרה לעצור בחור
אבל למה לא קו שלנו למה של אחרים שביזו את רבותינו?

בברכת התורה

לא דוקא שם אפשר גם שס החדשה או הישנה אבל לא הפלג

בברכת התורה
נו באמת כמה יגיעו אם בכלל יגיעו היחידים שיבאו בהמוניהם זה אין מה לעשות ולא נעים לשמוע את זה זה הפלג.... ובנינו זה השפה שכאן במדינה מבינים עיין ערך הפגנה של האתיופים לפני 7 שנים בערך על מעצר של אחד משלהם

נו באמת כמה יגיעו אם בכלל יגיעו היחידים שיבאו בהמוניהם זה אין מה לעשות ולא נעים לשמוע את זה זה הפלג.... ובנינו זה השפה שכאן במדינה מבינים עיין ערך הפגנה של האתיופים לפני 7 שנים בערך על מעצר של אחד משלהם
אז שוב חזרנו לפלג אני חושב שמיצינו את הדיון

בברכת התורה

חזור
חלק עליון