• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

לקובל על שתיקת הנציגים הספרדים! אמת לאמיתה! צודק לחלוטין הינך בטענותיך,אין רועמת יותר משתיקתם הבזויה! הצביעות הנוראה שמוחים על כבוד היו"ר ולא על כבוד התורה שנרמס! היא חרפה ותיזכר להם לעולמי עד!
כשאברכים צעירים לא יכולים להכניס את ילדיהם למעונות כי אין להם דרגה! ועוד ועוד גזרות איומות! להם זה לא מזיז יושבים להם במגדלי השן...
2 מאפיינים קלאסיים יש לספרדי 1) להגיש את הלחי השנייה 2)לשכוח את כולם כשמקבל מעמד גבוה, ובשני אלה אני נותן ציון מצטיין לנציגינו.
אין לי במה לנחם אותך, אלא רק לבכות איתך את גורלם של בחורי ספרד היקרים, ולחזק את ידך המשך לזעוק ולעורר קול זעקה... אולי יזוז גם ליבם...
והאמת שעליהם אין לנו לסמוך אלא רק על אבינו שבשמיים שיחוס וירחם על בניו ובזכות גדולי ומאורי האומה שמסרו נפש כדי להרים את עולם התורה הספרדי כמרן רבינו זיע"א, גדולים צדיקים במיתתם... נראה ישועות גדולות, אכי"ר.

לקובל על שתיקת הנציגים הספרדים! אמת לאמיתה! צודק לחלוטין הינך בטענותיך,אין רועמת יותר משתיקתם הבזויה
מידי כמה ימים מבקרים שלוחי מועצחה"ת הנציגים הספרדים את העצורים בכלא...
כשאברכים צעירים לא יכולים להכניס את ילדיהם למעונות כי אין להם דרגה! ועוד ועוד גזרות איומות! להם זה לא מזיז יושבים להם במגדלי השן...
זה גזירה נוראה שהגיעה ממיארה ושותפיה ואין מספיק כח מול השתלטנים מהמערכת המשפטית הבג"ץ והייעוץ הללו, וכולם כל המגזרים חוטפים מזה...
2 מאפיינים קלאסיים יש לספרדי 1) להגיש את הלחי השנייה 2)לשכוח את כולם כשמקבל מעמד גבוה, ובשני אלה אני נותן ציון מצטיין לנציגינו.
זה מאפיינים שלא קשורים דוקא לספרדים זה נמצא ויכול לקרות לכל בנאדם נחיתי שלא מטפל בנחיתות שלו, ע"י המטפלים המתאימים לכך..., דוקא לא הייתי מפיל את זה על נציגינו במיוחד לא על מלכיאלי, אזולאי, מרגי, טייב, ואחרים שעובדים ללא ליאות עבור הציבור, גם אני נעזרתי בהם..
והאמת שעליהם אין לנו לסמוך אלא רק על אבינו שבשמיים שיחוס וירחם על בניו ובזכות גדולי ומאורי האומה שמסרו נפש כדי להרים את עולם התורה הספרדי כמרן רבינו זיע"א, גדולים צדיקים במיתתם... נראה ישועות גדולות, אכי"ר.
מסכים עם כל מילה, הלוואי...

נערך לאחרונה:
זה גזירה נוראה שהגיעה ממיארה ושותפיה ואין מספיק כח מול השתלטנים מהמערכת המשפטית הבג"ץ והייעוץ הללו, וכולם כל המגזרים חוטפים מזה...
זו ורק זו הבעיה.
השם יצילנו ממערכת המשפט הרקובה הזו ומכל מיני ערב רב שונאי השי"ת, שונאי התורה הקדושה ולומדיה.

חזור
חלק עליון