• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מאסר בחורי הישיבות-איפה הנציגים הספרדים כאשר [רק] בחורים ספרדים מושלכים לכלא???

לקובל על שתיקת הנציגים הספרדים! אמת לאמיתה! צודק לחלוטין הינך בטענותיך,אין רועמת יותר משתיקתם הבזויה! הצביעות הנוראה שמוחים על כבוד היו"ר ולא על כבוד התורה שנרמס! היא חרפה ותיזכר להם לעולמי עד!
כשאברכים צעירים לא יכולים להכניס את ילדיהם למעונות כי אין להם דרגה! ועוד ועוד גזרות איומות! להם זה לא מזיז יושבים להם במגדלי השן...
2 מאפיינים קלאסיים יש לספרדי 1) להגיש את הלחי השנייה 2)לשכוח את כולם כשמקבל מעמד גבוה, ובשני אלה אני נותן ציון מצטיין לנציגינו.
אין לי במה לנחם אותך, אלא רק לבכות איתך את גורלם של בחורי ספרד היקרים, ולחזק את ידך המשך לזעוק ולעורר קול זעקה... אולי יזוז גם ליבם...
והאמת שעליהם אין לנו לסמוך אלא רק על אבינו שבשמיים שיחוס וירחם על בניו ובזכות גדולי ומאורי האומה שמסרו נפש כדי להרים את עולם התורה הספרדי כמרן רבינו זיע"א, גדולים צדיקים במיתתם... נראה ישועות גדולות, אכי"ר.

לקובל על שתיקת הנציגים הספרדים! אמת לאמיתה! צודק לחלוטין הינך בטענותיך,אין רועמת יותר משתיקתם הבזויה
מידי כמה ימים מבקרים שלוחי מועצחה"ת הנציגים הספרדים את העצורים בכלא...
כשאברכים צעירים לא יכולים להכניס את ילדיהם למעונות כי אין להם דרגה! ועוד ועוד גזרות איומות! להם זה לא מזיז יושבים להם במגדלי השן...
זה גזירה נוראה שהגיעה ממיארה ושותפיה ואין מספיק כח מול השתלטנים מהמערכת המשפטית הבג"ץ והייעוץ הללו, וכולם כל המגזרים חוטפים מזה...
2 מאפיינים קלאסיים יש לספרדי 1) להגיש את הלחי השנייה 2)לשכוח את כולם כשמקבל מעמד גבוה, ובשני אלה אני נותן ציון מצטיין לנציגינו.
זה מאפיינים שלא קשורים דוקא לספרדים זה נמצא ויכול לקרות לכל בנאדם נחיתי שלא מטפל בנחיתות שלו, ע"י המטפלים המתאימים לכך..., דוקא לא הייתי מפיל את זה על נציגינו במיוחד לא על מלכיאלי, אזולאי, מרגי, טייב, ואחרים שעובדים ללא ליאות עבור הציבור, גם אני נעזרתי בהם..
והאמת שעליהם אין לנו לסמוך אלא רק על אבינו שבשמיים שיחוס וירחם על בניו ובזכות גדולי ומאורי האומה שמסרו נפש כדי להרים את עולם התורה הספרדי כמרן רבינו זיע"א, גדולים צדיקים במיתתם... נראה ישועות גדולות, אכי"ר.
מסכים עם כל מילה, הלוואי...

נערך לאחרונה:
זה גזירה נוראה שהגיעה ממיארה ושותפיה ואין מספיק כח מול השתלטנים מהמערכת המשפטית הבג"ץ והייעוץ הללו, וכולם כל המגזרים חוטפים מזה...
זו ורק זו הבעיה.
השם יצילנו ממערכת המשפט הרקובה הזו ומכל מיני ערב רב שונאי השי"ת, שונאי התורה הקדושה ולומדיה.

זו ורק זו הבעיה.
השם יצילנו ממערכת המשפט הרקובה הזו ומכל מיני ערב רב שונאי השי"ת, שונאי התורה הקדושה ולומדיה.

מעניין מי עדכן את הערב רב שרק ספרדים ניתן לעצור.

מעניין מי עדכן את הערב רב שרק ספרדים ניתן לעצור.
לצערינו הם חיים בישראל ויודעים ומכירים את הנפשות.
בכל אופן דבריי נאמרו על חוק הגיוס ופתרון הבעיה. כל זמן שרשעים אלו שולטים לא יהיה פתרון כי איזה פתרון וחוק שיובא הוא ייפסל.
ואגב, לא רק ספרדים נעצרים, חבר של בני הי"ו בישיבה מבני אשכנז היה עצור 3 שבועות ולא היה על זה רעש תקשורתי.

מידי כמה ימים מבקרים שלוחי מועצחה"ת הנציגים הספרדים את העצורים בכלא...
ממש לא היה אצל יענקלה פרידמן (בטעות שמעתי את זה - אני לא שומע רדיו - אותיות יורד) אח של אחד העצורים הוא אמר שאחרי השיחה הקודמת שלהם הבטיחו לו שיעזרו להם ויבקרו אותם וכו' רק שיפסיק לעלות לשידורים ועברו שבועים ולא היתקדם כלום אז הוא מתקשר שוב
זו ורק זו הבעיה.
כמה טוב שיש את מי להאשים !!!!
מענין שהימין הקיצוני מאוד מצליח בהכל למרות מיארה ושאר מרעין בישין
מענין שיתחייבו תוך שבועים נלך לבחירות וכבר עבר האולטמטום מזמן ....

כמה טוב שיש את מי להאשים !!!!
תעבור על ההסטוריה של חוק הגיוס ותראה שמי שמבטלו שוב ושוב זה הבג"צ.
מענין שהימין הקיצוני מאוד מצליח בהכל למרות מיארה ושאר מרעין בישין
לא יודע במה הוא הצליח. להעביר את פסקת ההתגברות הוא הצליח? לבטל את עילת הסבירות הוא הצליח? להעביר רפורמה משפטית הוא הצליח?
מענין שיתחייבו תוך שבועים נלך לבחירות וכבר עבר האולטמטום מזמן ....
אני לא יודע מי התחייב מה ואיני יודע מה יעזרו בחירות חדשות. וזה פחות מעניין אלא אם כן יהיו בחירות למערכת המשפט על כל מכלוליה.

קריאה נרגשת להנהלת הפורום,
שימו בבקשה את הנושא הזה בראש הכותרות לא בחדר קפה.
אחינו בשרנו נלקחים יום יום בביזיון לכלא. רק ספרדים!!
למה אנחנו שותקים?????

כעת פורסם על בחור ספרדי נוסף שחטף לכלא קודח מחום!
די לשתיקה! צריך להרעיש עולם ומלואו!!!

לצערינו הם חיים בישראל ויודעים ומכירים את הנפשות.
בכל אופן דבריי נאמרו על חוק הגיוס ופתרון הבעיה. כל זמן שרשעים אלו שולטים לא יהיה פתרון כי איזה פתרון וחוק שיובא הוא ייפסל.
ואגב, לא רק ספרדים נעצרים, חבר של בני הי"ו בישיבה מבני אשכנז היה עצור 3 שבועות ולא היה על זה רעש תקשורתי.

במקום לתת למרן שליט"א לנהל את העניינים עפ"י דעת התורה, הנציגים שלנו עושים מה שהם רוצים, ולא נותנים למרן שליט"א לנהל את העניינים.
ועל זה כבר אמר שלמה המלך ברוח הקודש (קהלת י טז-יז)

אִי לָךְ אֶרֶץ שֶׁמַּלְכֵּךְ נָעַר וְשָׂרַיִךְ בַּבֹּקֶר יֹאכֵלוּ.

אַשְׁרֵיךְ אֶרֶץ שֶׁמַּלְכֵּךְ בֶּן חוֹרִים וְשָׂרַיִךְ בָּעֵת יֹאכֵלוּ בִּגְבוּרָה וְלֹא בַשְּׁתִי.

לא יודע במה הוא הצליח. להעביר את פסקת ההתגברות הוא הצליח? לבטל את עילת הסבירות הוא הצליח? להעביר רפורמה משפטית הוא הצליח?
כל מה שהוא רצה הוא קיבל

אתה מכיר את איתמר בן גביר ????

תבדוק איתו מה הוא רצה ולא קיבל
תחזור אלי עם אחוזי הצלחה שלו מול אחוזי כישלון שלו

כל מה שהוא רצה הוא קיבל

אתה מכיר את איתמר בן גביר ????

תבדוק איתו מה הוא רצה ולא קיבל
תחזור אלי עם אחוזי הצלחה שלו מול אחוזי כישלון שלו
השוואה מופרכת. כל מה שהוא קיבל לא נוגע ולא פוגע במערכת המשפט.
תראה לי בבקשה דברים הקשורים לפגיעה וצמצום כח מערכת המשפט על כל שלוחותיה שהוא קיבל.

במקום לתת למרן שליט"א לנהל את העניינים עפ"י דעת התורה, הנציגים שלנו עושים מה שהם רוצים, ולא נותנים למרן שליט"א לנהל את העניינים.
ועל זה כבר אמר שלמה המלך ברוח הקודש (קהלת י טז-יז)

אִי לָךְ אֶרֶץ שֶׁמַּלְכֵּךְ נָעַר וְשָׂרַיִךְ בַּבֹּקֶר יֹאכֵלוּ.

אַשְׁרֵיךְ אֶרֶץ שֶׁמַּלְכֵּךְ בֶּן חוֹרִים וְשָׂרַיִךְ בָּעֵת יֹאכֵלוּ בִּגְבוּרָה וְלֹא בַשְּׁתִי.
אין פה פתרון קסם לנטרל את מערכת המשפט. צריך הרבה סבלנות ולאט לאט להוריד לבנה אחר לבנה עד לריסוקה המוחלט במהרה בימינו אמן.

השוואה מופרכת. כל מה שהוא קיבל לא נוגע ולא פוגע במערכת המשפט.
תראה לי בבקשה דברים הקשורים לפגיעה וצמצום כח מערכת המשפט על כל שלוחותיה שהוא קיבל.
והגיוס קשור למערכת המשפט נכון מאוד
היו עליו עתירות רק שהוא לא זע ולא חת
יש לו בוחרים והוא חייב לרצות אותם .
וזה לא נוגע אליו כל העניין עם המשפט זה כדי להראות לחברה שהוא גם בגל הביקורתי
הוא מרגיש בנוח לעשות ככל העולה ברוחו אם הוא לא מקבל והוא מקבל תקציב המדינה כמעט נעצר בגלל שהוא לא קיבל מה שהבטיחו לשוטרים וקיבל

סוחבים את הסמרטוט שקרוי בן ישיבה כבר למעלה משלש שנים עם הבטחה לחוק מתוכן עוד לפני התקציב

חזור
חלק עליון