מ משתוקק להבין Active member יום שלישי בשעה 20:37 #121 חלם וחכמיה אמר: חלם וחכמיה אמר: יפה ומה המילה השניה לחץ כדי להרחיב... מה הם ר''ת פמ''מ השלע''ת לחץ כדי להרחיב... אולי - ה'יחיד ש'מעודד ל'למוד ע'וד ת'ורה...
חלם וחכמיה אמר: חלם וחכמיה אמר: יפה ומה המילה השניה לחץ כדי להרחיב... מה הם ר''ת פמ''מ השלע''ת לחץ כדי להרחיב... אולי - ה'יחיד ש'מעודד ל'למוד ע'וד ת'ורה...
נ נוריאל Well-known member יום שלישי בשעה 23:18 #122 חלם וחכמיה אמר: יפה ומה המילה השניה לחץ כדי להרחיב... הכותרת משנה של הלוגו של פורום מורשת מרן: המקום שלך לכל עניין תורני. נ.ב - להבא תרשום שזה חידה (אולי היה רשום בפוסט המקורי ולא שמתי לב?) זה ממש הוליך אותי שולל בניסיון לחפש בספרים ולחשוב על זה ובזבזתי על זה זמן יקר. נערך לאחרונה: יום שלישי בשעה 23:25
חלם וחכמיה אמר: יפה ומה המילה השניה לחץ כדי להרחיב... הכותרת משנה של הלוגו של פורום מורשת מרן: המקום שלך לכל עניין תורני. נ.ב - להבא תרשום שזה חידה (אולי היה רשום בפוסט המקורי ולא שמתי לב?) זה ממש הוליך אותי שולל בניסיון לחפש בספרים ולחשוב על זה ובזבזתי על זה זמן יקר.
M mizzan New member יום שלישי בשעה 23:20 #123 יצחק משען אמר: תם ונשלם שבח לאל בורא עולם ? ברוך ה' לעולם אמן ואמן ? ברוך נותן ליעף כח ולאין אונים עצמה ירבה לחץ כדי להרחיב... שורה 4 יילא"ו ימלוך ה לעולם אמן ואמן
יצחק משען אמר: תם ונשלם שבח לאל בורא עולם ? ברוך ה' לעולם אמן ואמן ? ברוך נותן ליעף כח ולאין אונים עצמה ירבה לחץ כדי להרחיב... שורה 4 יילא"ו ימלוך ה לעולם אמן ואמן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות יום רביעי בשעה 01:41 #124 נוריאל אמר: נ.ב - להבא תרשום שזה חידה (אולי היה רשום בפוסט המקורי ולא שמתי לב?) זה ממש הוליך אותי שולל בניסיון לחפש בספרים ולחשוב על זה ובזבזתי על זה זמן יקר. לחץ כדי להרחיב... זה נמצא במדור החידות!
נוריאל אמר: נ.ב - להבא תרשום שזה חידה (אולי היה רשום בפוסט המקורי ולא שמתי לב?) זה ממש הוליך אותי שולל בניסיון לחפש בספרים ולחשוב על זה ובזבזתי על זה זמן יקר. לחץ כדי להרחיב... זה נמצא במדור החידות!
נ נוריאל Well-known member יום רביעי בשעה 06:13 #125 בנימין לוריא אמר: זה נמצא במדור החידות! לחץ כדי להרחיב... לא שמתי לב. אני רגיל שרשום חידה לפני ולא ידעתי שיש מדור חידות אני נכנס תמיד דרך מה חדש. נו, למדנו משהו.... נערך לאחרונה: יום רביעי בשעה 06:37
בנימין לוריא אמר: זה נמצא במדור החידות! לחץ כדי להרחיב... לא שמתי לב. אני רגיל שרשום חידה לפני ולא ידעתי שיש מדור חידות אני נכנס תמיד דרך מה חדש. נו, למדנו משהו....