יצחק משען Well-known member 21 Jan 2024 #61 זה השם של הכריכת תרבושים אבל אני לא יודע מה האותיות של מילה זו, צריך לשאול את הבבלים אגב הסיפור הזה הובא בספר מרן מספר הנפלא
זה השם של הכריכת תרבושים אבל אני לא יודע מה האותיות של מילה זו, צריך לשאול את הבבלים אגב הסיפור הזה הובא בספר מרן מספר הנפלא
אושרי רביב Well-known member 25 אפריל 2024 #62 שלום רב לאוהבי תורתך - תורתו של מרן זיע"א אשמח לפיענוח אבל כשהוא חושב שהוא צודק .......................... לכן גם מה שאמרתי
שלום רב לאוהבי תורתך - תורתו של מרן זיע"א אשמח לפיענוח אבל כשהוא חושב שהוא צודק .......................... לכן גם מה שאמרתי
פ פשוט Well-known member 25 אפריל 2024 #63 אושרי רביב אמר: שלום רב לאוהבי תורתך - תורתו של מרן זיע"א אשמח לפיענוח אבל כשהוא חושב שהוא צודק .......................... לכן גם מה שאמרתי לחץ כדי להרחיב... ננעל עד סוף?
אושרי רביב אמר: שלום רב לאוהבי תורתך - תורתו של מרן זיע"א אשמח לפיענוח אבל כשהוא חושב שהוא צודק .......................... לכן גם מה שאמרתי לחץ כדי להרחיב... ננעל עד סוף?
אושרי רביב Well-known member 25 אפריל 2024 #64 פשוט אמר: ננעל עד סוף? לחץ כדי להרחיב... ב"ה עלה בידינו. כת"ר מוזמן ליהנות מאמרי נועם של מרן זיע"א: י ניסן - יומא דהילולא דהגאון רבה של ירושלים רבי שלום משאש זיע"א - רבע שעה מופלאה ממרן זיע"א רבע שעה מופלאה מפי קודשו של מרן אודות הגאון רבי שלום משאש זיע"א [אי"ה וה' ייתן לי כוחות, אקליד דברות קודשו בעת הפנאי ואעלה בע"ה נקי נדר] forum.moreshet-maran.com
פשוט אמר: ננעל עד סוף? לחץ כדי להרחיב... ב"ה עלה בידינו. כת"ר מוזמן ליהנות מאמרי נועם של מרן זיע"א: י ניסן - יומא דהילולא דהגאון רבה של ירושלים רבי שלום משאש זיע"א - רבע שעה מופלאה ממרן זיע"א רבע שעה מופלאה מפי קודשו של מרן אודות הגאון רבי שלום משאש זיע"א [אי"ה וה' ייתן לי כוחות, אקליד דברות קודשו בעת הפנאי ואעלה בע"ה נקי נדר] forum.moreshet-maran.com