א.א Well-known member 23 יוני (6) 2024 #1 השבת הייתי בשבת חתן וקפץ המתג בחדר האוכל ולא היה אור ומזגן האם מיקלים בשבות דשבות ע"י ישראל [להדליק בשינוי] בשופי או שעלינו לחפש גוי
השבת הייתי בשבת חתן וקפץ המתג בחדר האוכל ולא היה אור ומזגן האם מיקלים בשבות דשבות ע"י ישראל [להדליק בשינוי] בשופי או שעלינו לחפש גוי
א אברך מבני ברק Well-known member 23 יוני (6) 2024 #3 אלעזר אטיאס אמר: השבת הייתי בשבת חתן וקפץ המתג בחדר האוכל ולא היה אור ומזגן האם מיקלים בשבות דשבות ע"י ישראל [להדליק בשינוי] בשופי או שעלינו לחפש גוי לחץ כדי להרחיב... עליכם לחפש גוי ואם לא נמצא אז יעשו ע"י שבות דשבות כגון גרמא וכדומה בנימין לוריא אמר: להלכה ולמעשה לא מקילים בזה. לחץ כדי להרחיב... למה?
אלעזר אטיאס אמר: השבת הייתי בשבת חתן וקפץ המתג בחדר האוכל ולא היה אור ומזגן האם מיקלים בשבות דשבות ע"י ישראל [להדליק בשינוי] בשופי או שעלינו לחפש גוי לחץ כדי להרחיב... עליכם לחפש גוי ואם לא נמצא אז יעשו ע"י שבות דשבות כגון גרמא וכדומה בנימין לוריא אמר: להלכה ולמעשה לא מקילים בזה. לחץ כדי להרחיב... למה?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 יוני (6) 2024 #4 אברך מבני ברק אמר: למה? לחץ כדי להרחיב... כך היא ההוראה, שלא יזלזלו וכו'.