י יי"ש Well-known member 13 יוני (6) 2023 #1 בהוצאה מפוארת וטובה עם תמונות וציורים להמחשה. וחשוב גם שההפטרות יהיו בעיקר לפי מנהג עדות מזרח. יישר כח!
בהוצאה מפוארת וטובה עם תמונות וציורים להמחשה. וחשוב גם שההפטרות יהיו בעיקר לפי מנהג עדות מזרח. יישר כח!
י יי"ש Well-known member 13 יוני (6) 2023 #3 מרפסן איגרי אמר: עוז והדר טוב? לחץ כדי להרחיב... יש להם כמה הוצאות אני מחפש בעיקר עם נגישות והסבר כמה שיותר לילדים
מרפסן איגרי אמר: עוז והדר טוב? לחץ כדי להרחיב... יש להם כמה הוצאות אני מחפש בעיקר עם נגישות והסבר כמה שיותר לילדים
י יי"ש Well-known member 14 יוני (6) 2023 #4 אני רוצה חומש רגיל דוגמת עוז והדר וכדו' עם ביאורים ותמונות, ולאו דוקא לילדים ראיתי יש עם ביאורי הפטרות ועוד..
אני רוצה חומש רגיל דוגמת עוז והדר וכדו' עם ביאורים ותמונות, ולאו דוקא לילדים ראיתי יש עם ביאורי הפטרות ועוד..
י יי"ש Well-known member 21 יוני (6) 2023 #7 הרב דורון רונן - כונת הלב אמר: חומש מאור התורה. יש ביפה נוף לחץ כדי להרחיב... ישר כח, בהחלט מהדורה טובה. מה שיש בעוז והדר שחסר שם זה ביאור נפלא על ההפטרות abc123 אמר: מה שאני לא אוהב בהוצאות עוז והדר זה שאין שוא נע.... לחץ כדי להרחיב... הציורים והביאורים בהוצאת מאור התורה [רייעדר] הרבה יותר מורחב ומופשט מבעוז והדר וכן הציורים הרבה יותר אמיתיים.
הרב דורון רונן - כונת הלב אמר: חומש מאור התורה. יש ביפה נוף לחץ כדי להרחיב... ישר כח, בהחלט מהדורה טובה. מה שיש בעוז והדר שחסר שם זה ביאור נפלא על ההפטרות abc123 אמר: מה שאני לא אוהב בהוצאות עוז והדר זה שאין שוא נע.... לחץ כדי להרחיב... הציורים והביאורים בהוצאת מאור התורה [רייעדר] הרבה יותר מורחב ומופשט מבעוז והדר וכן הציורים הרבה יותר אמיתיים.
י יי"ש Well-known member 1 אוקטובר 2024 #8 ייש אמר: הציורים והביאורים בהוצאת מאור התורה [רייעדר] הרבה יותר מורחב ומופשט מבעוז והדר וכן הציורים הרבה יותר אמיתיים. לחץ כדי להרחיב... גם במאור התורה יש דקדוקים והערות וכן ההלכות (לא שצריך להתיחס לכך אבל..) ומנהג ההפטרות כמנהג אשכנז.. אין מישהו שמכיר הוצאה טובה כמנהג הספרדים או שלא מכוונת בעיקר לאשכנזים?
ייש אמר: הציורים והביאורים בהוצאת מאור התורה [רייעדר] הרבה יותר מורחב ומופשט מבעוז והדר וכן הציורים הרבה יותר אמיתיים. לחץ כדי להרחיב... גם במאור התורה יש דקדוקים והערות וכן ההלכות (לא שצריך להתיחס לכך אבל..) ומנהג ההפטרות כמנהג אשכנז.. אין מישהו שמכיר הוצאה טובה כמנהג הספרדים או שלא מכוונת בעיקר לאשכנזים?