בסיעתא דשמיא
Well-known member
חשבתי לעשות מיזם פורימי אדיר!
מאמר שכלול בו רבים מחברי הפורום. והמאמר נכתב בצורה פורימית ומשעשעת, כמובן בצורה יפה ומכובדת. ולא ח"ו שיהיה משעשע על חשבון מישהו.
לדוגמא:
@בסיעתא דשמיא
רבוייסי שמעתי וורט יפה מ @מרן המשגיח שליט"א ששמע ברדיו מהרב @שלמה בניזרי פשט נפלא, אבל זה רק למי שהו @מרן בנשמה!
אבל למעיישה יש לחקור במת שקם לתחייה האם צריך לעשות קידושין שוב. והנה @מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל אולי דן בזה למי שזוכר..
וכדו'.... אולי @יצחק כהן הי"ו יביא תמונה מהנדון שם...
בכל אופן יש לעשות לכל מאמר @מערכת בקרה לראות שכל מאמר ראוי לעלות כאן ב @מורשת מרן
עד כאן על קצה המזלג ב- @זעיר אנפין ממה שיצא לי @בסיעתא דשמיא
ולסיום ראיתי שגם לי יש מתחזה ... :) @בסייעתא דשמיא @בסיעתא דשמיא אבל למאי @נפק"מ ... הרי העיקר זה להיות ב @עומק המושג בגמרא ובהלכה
לא צריך להיות @חכם או @אויבער חוכם כדי לכתוב כזה דבר, כל אחד יכתוב מה שיוצא לו.
כמובן, אם אהבת תעשה לייק או סמיילי צוחק :)
מאמר שכלול בו רבים מחברי הפורום. והמאמר נכתב בצורה פורימית ומשעשעת, כמובן בצורה יפה ומכובדת. ולא ח"ו שיהיה משעשע על חשבון מישהו.
לדוגמא:
@בסיעתא דשמיא
רבוייסי שמעתי וורט יפה מ @מרן המשגיח שליט"א ששמע ברדיו מהרב @שלמה בניזרי פשט נפלא, אבל זה רק למי שהו @מרן בנשמה!
אבל למעיישה יש לחקור במת שקם לתחייה האם צריך לעשות קידושין שוב. והנה @מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל אולי דן בזה למי שזוכר..
וכדו'.... אולי @יצחק כהן הי"ו יביא תמונה מהנדון שם...
בכל אופן יש לעשות לכל מאמר @מערכת בקרה לראות שכל מאמר ראוי לעלות כאן ב @מורשת מרן
עד כאן על קצה המזלג ב- @זעיר אנפין ממה שיצא לי @בסיעתא דשמיא
ולסיום ראיתי שגם לי יש מתחזה ... :) @בסייעתא דשמיא @בסיעתא דשמיא אבל למאי @נפק"מ ... הרי העיקר זה להיות ב @עומק המושג בגמרא ובהלכה
לא צריך להיות @חכם או @אויבער חוכם כדי לכתוב כזה דבר, כל אחד יכתוב מה שיוצא לו.
כמובן, אם אהבת תעשה לייק או סמיילי צוחק :)
נערך לאחרונה: