• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

שימו לב! תוצאות "מיזם פורימי מענין - באו לקחת חלק עם הכשרונות" המנצחים...

כמו שאמרתי בליל שבת בבית הכנסת @ישועה ורחמים בעיר הקודש @ירושלמי של מרן ברחוב רייכמן 29. @תושב שכונת הבוכרים יש שירת הבקשות וכמובן @מקאמים מיוחדים עם הפייטן האגדי ר' @מרדכי א רביבו בהשתתפות @מרא דאתרא שהוא @רבינו
ברוכים הבאים וכמובן @יש תקוה שתבואו כולם לשיר ואפילו הגיע לידי @מודיעין ש @יצחק משען שהוא הזקן שבחבורה אמר שיבוא ב @שער המלך @כמעיין המתגבר ו @די לחכימא ברמיזה.

רציתי לכתוב עוד אבל @תודה שקראתם הכל וכמובן שזה @הדרכה לכל @אחד מאנש או @אחד מאלף שרוצה לכתוב ש @פשוט יכתוב. וכך יגדיל תורה ויאדיר

וכמבן הניצחון @האיר פני המזרח

בברכת כהנים באהבה.
@יצחק כהן הי"ו מעיר הקודש @ירושלמער לא בעצם @מירון לא בעצם ניתן לכם את ה @צפנת פענח .

מי יודע כמה ציבור מוזכר כאן @205461700 ? כולל @מעמ אולי ה @מערכת בקרה תדע

כאן המקו להודות ל @מורינו ורבינו הגאון ה @צדיק נסתר הלא הוא @חכם @מורשת מרן והוא ממשיך את @מורשת של מרן והוא @מרניסט וכמובן @מרן בנשמה! כמו @שלום אוהב מרן

לא עשיתי את זה לבד @פשוט עשיתי @לבקש רחמים מ- @אבו חבה והוא @עזריאל לי

נערך לאחרונה:
כמובן @הנני מוכן ומזומן לכתוב

כמובן עם מרן רבי @יוסף יצחק.

כמובן אם נקום מוקדם מהעיר @מודיעין

וכמובן שהשבוע זכינו להתפלל וראינו את ר' @עמר מאיר ואת ר' @יואל שבתאי ואני @פשוט עייף אז לילה טוב

יש להוסיף שראיתי גם את הרב @מורשת מר"ן @מורשת מרן @הרב אליהו דניאל אוזן
מעניין ש @הרב המשתכנז לא היה.

נו תמשיכו לכתוב!

@טוב @יופי אני רואה שאתם נהנים מהמדור ב"ה, אז אני ימשיך כמסאת הפנאי
קודם כל בתחילת שבוע חדש ניתן @שבח ו @הלל לקב"ה על כל הטוב אשר גמלנו, והוא משגיח עלינו ב @השגחה פרטית מופלאה! ושידע כל אחד @תמיד השם אוהב אותך ! לנו נשאר לומר להשם @תודה ולבקש גם על העתיד שהשם ימשיך לתת לנו עוד טוב.

קצת עלי @בסיעתא דשמיא @אני זה אני!!! @אני אוהב השם @עבד ה׳ ואני גם @תלמיד חכמי הדור או יותר מדויק @תלמיד מרן שליט"א הרב @יוסף יצחק שליט"א ועוד חכמים ב"ה.
בשב"ק למדתי והתענגתי, וגם אכלתי @תפוז ונהנתי ב"ה. והיה גם @שמש מרפא ב"ה.

עוד מעט נקרא את המגילה "מרדכי היהודי יושב ב @שער המלך "
שיהיה שבוע טוב ו @בשורות טובות

נערך לאחרונה:
יש כאן בפורום כמה כהנים, @יצחק כהן הי"ו ו @שמעון כהן המכונה בפי כל @שמעון האברך או @אברך מבני ברק ... וכשהוא באתרא קדישא @מירון הוא מכונה @שמעון ממירון וכשהוא נצרך לטוס לחו"ל קוראים לו @שמעון מברוקלין ....
מענין אם הם אחים.
ואולי אף שניהם @מגדולי התלמידים של @רבינו @יצחק משען שליט"א מ @בית שמשי , לא, ממגדל העמק!

-------
תעשה לייק! גם אם לא אהבת... :)

כמה כהנים יש??
@2020 ?
או @148148148

באו ונבדוק!

@שמואל הכהן
@דוד כהנא
@משה הכהן
@עומר כהן
@שמוא-ל הכהן
@יצחק כהן הי"ו
@רפאל כהן
הרבה יש......
@יצחק כהן
@יוסף חיים כהן
@ינון כהן
@מנדי כהן
@עידו כהן
@רחמים כהן
@משה כהן 1234
@יצחק משען
@מוטי כהן
@משפ כהן
@יוסף כהן
@ישראל הכהן
@נפתלי כהן
@אברהם רפאל כהן
@משה לייב כהן
@אילון כהן
@ישראל כהן
@מלאכי כהן
@אביכהן
@אברהם כהן
@ יוסי-כהן
@יונתן כהן
@דניאל כהן
@משה כהן 2
@אליהו כהן
@אילה כהן
@אמי כהן
@אלחנן אליזדה הכהן
@אורלי כהן

ויש גם את זה
@כהן תורני

ואני שכחתי את עצמי
@התלמיד הצעיר
@יצחק כהן הי"ו
ואז אני מגלה שיש עוד אחד @יצחק כהן
ויש @הראל יצחק כהן
ושואלים איך @יצחק משען כתוב הרי הוא לא כהן ודו"ק

טוב @יהיה בסדר בלי נדר
אל תחשבו שאני כתבתי את כל זה אלא @יהודי פשוט מאד עזר לי והוא @אוהב את המקום @חובב מוזיקה וקצת פוליטקה וכל זה היה ב- @חודש ניסן

וגם בני הבית מצאו וחפשו
וכל זה @חלק א' ממעל

וכמובן אני @יודע ש"ס @יושב בישיבה @יושב_ודורש @יושב אוהלים יש לי תעודת @יורה יורה לסיום @יש השם בעולם...

הציבור כאן עבדו על זה קשה
אז לסיום אל תשכחו לתת לייק!

כמה כהנים יש??
@2020 ?
או @148148148

באו ונבדוק!

@שמואל הכהן
@דוד כהנא
@משה הכהן
@עומר כהן
@שמוא-ל הכהן
@יצחק כהן הי"ו
@רפאל כהן
הרבה יש......
@יצחק כהן
@יוסף חיים כהן
@ינון כהן
@מנדי כהן
@עידו כהן
@רחמים כהן
@משה כהן 1234
@יצחק משען
@מוטי כהן
@משפ כהן
@יוסף כהן
@ישראל הכהן
@נפתלי כהן
@אברהם רפאל כהן
@משה לייב כהן
@אילון כהן
@ישראל כהן
@מלאכי כהן
@אביכהן
@אברהם כהן
@ יוסי-כהן
@יונתן כהן
@דניאל כהן
@משה כהן 2
@אליהו כהן
@אילה כהן
@אמי כהן
@אלחנן אליזדה הכהן
@אורלי כהן

ויש גם את זה
@כהן תורני

ואני שכחתי את עצמי
@התלמיד הצעיר
@יצחק כהן הי"ו
ואז אני מגלה שיש עוד אחד @יצחק כהן
ויש @הראל יצחק כהן
ושואלים איך @יצחק משען כתוב הרי הוא לא כהן ודו"ק

טוב @יהיה בסדר בלי נדר
אל תחשבו שאני כתבתי את כל זה אלא @יהודי פשוט מאד עזר לי והוא @אוהב את המקום @חובב מוזיקה וקצת פוליטקה וכל זה היה ב- @חודש ניסן

וגם בני הבית מצאו וחפשו
וכל זה @חלק א' ממעל

וכמובן אני @יודע ש"ס @יושב בישיבה @יושב_ודורש @יושב אוהלים יש לי תעודת @יורה יורה לסיום @יש השם בעולם...

הציבור כאן עבדו על זה קשה
אז לסיום אל תשכחו לתת לייק!

וכמובן מי שרוצה להוסיף מוזמן!

חזור
חלק עליון