• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מישהו יודע מה אומר על המצב האדמו"ר רבי דוד אבוחצירא שליט"א??

אני שמעתי בשם רבי דוד שליט"א שעוד 10 ימים הכל נגמר
צריכים זהירות יתירה בדברים הללו.
[כי מה יקרה עם לאחר 10 ימים לא יקרה מאומה]
לכן לדעתי דברים כגון אלו יכולים לפרסם רק לאחר שברור שזה מקור מבוסס ואמין..
 
נערך לאחרונה:
cus
נראה לי שזה לא כ"כ מדוייק.
אלא פשוט הרב אומר את דבריו לאנשים המקורבים או לנמצאים בשיעוריו וכד', אך הם לא מפרסמים את זה ברבים, וגם הוא לא עומד בראש חוצות לפרסם דבריו אלא אומרת במסגרת מסויימת, ואחרי שהדברים מתבררים כנכונים ומתקיימים אז יש מי שדואג להפיץ את הדברים לכל העולם.
א"כ, רק אחרי שדברים קורים מגיע לאוזניך מה שהרב אמר, אבל בקרבת הרב זה כבר פורסם קודם לכן.
ודאי !! כזה דבר של 1500 מתים יהודים, לא דואגים לפרסם !!!
 
האם אתם יודעים באמת היכן נמצא כעת רבי דוד שליט"א????!!!!
כנראה אצל בנו ברכסים.
הוא הלך לעיר שיש בו מקום תורה, כי בתקופה כזו צריך שמירה מיוחדת, וזה מלמד לכאורה שהוא חושש/יודע מפתיחת מלחמה משמעותית בצפון הארץ.
 
חזור
חלק עליון