תודה רבה!
פותח הדיון פותח הדיון אושרי רביב Well-known member 7 יולי (7) 2024 #3 בנימין לוריא אמר: אולי תנסה: 02-5442221 לחץ כדי להרחיב... של מי המספר הזה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 יולי (7) 2024 #4 אושרי רביב אמר: של מי המספר הזה לחץ כדי להרחיב... חברת שליחויות, כמדומני.
פותח הדיון פותח הדיון אושרי רביב Well-known member 7 יולי (7) 2024 #5 בנימין לוריא אמר: חברת שליחויות, כמדומני. לחץ כדי להרחיב... מישהו אמר לי היום בשבת חתן שהייתי שהביאו לו משלוח מירושלים לפתח תקווה באזור 50 שקל מבדיקה באתרים יוצא 300 ומעלה... איפה יש במחיר זול?
בנימין לוריא אמר: חברת שליחויות, כמדומני. לחץ כדי להרחיב... מישהו אמר לי היום בשבת חתן שהייתי שהביאו לו משלוח מירושלים לפתח תקווה באזור 50 שקל מבדיקה באתרים יוצא 300 ומעלה... איפה יש במחיר זול?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 יולי (7) 2024 #6 אה, אתה מחפש ספציפי משהו זול... א"כ אין לי ידיעה על משהו מסויים.
פותח הדיון פותח הדיון אושרי רביב Well-known member 7 יולי (7) 2024 #7 בנימין לוריא אמר: אה, אתה מחפש ספציפי משהו זול... א"כ אין לי ידיעה על משהו מסויים. לחץ כדי להרחיב... נראה הגיוני 300 שקל למשלוח?...
בנימין לוריא אמר: אה, אתה מחפש ספציפי משהו זול... א"כ אין לי ידיעה על משהו מסויים. לחץ כדי להרחיב... נראה הגיוני 300 שקל למשלוח?...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 יולי (7) 2024 #8 אושרי רביב אמר: נראה הגיוני 300 שקל למשלוח?... לחץ כדי להרחיב... לא. בכלל לא. מונית עולה פחות...
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 7 יולי (7) 2024 #9 אושרי רביב אמר: נראה הגיוני 300 שקל למשלוח?... לחץ כדי להרחיב... תלוי מה מובילים. אולי ראית לא נכון.