מי רצה לגנוז את ספרי "ילקוט יוסף"? | מרן הראש"ל הרב יצחק יוסף שליט"א
י ישועה ורחמים Well-known member 29 אוגוסט (8) 2023 #3 אם הרב היה רוצה לומר מי זה, היה אומר. זה סיפור ישן מלפני עשרות שנים, וכבר התפייסו וגם הופיע כמה פעמים כרב המקדים.
אם הרב היה רוצה לומר מי זה, היה אומר. זה סיפור ישן מלפני עשרות שנים, וכבר התפייסו וגם הופיע כמה פעמים כרב המקדים.
פ פשוט Well-known member 29 אוגוסט (8) 2023 #4 ישועה ורחמים אמר: אם הרב היה רוצה לומר מי זה, היה אומר. זה סיפור ישן מלפני עשרות שנים, וכבר התפייסו וגם הופיע כמה פעמים כרב המקדים. לחץ כדי להרחיב... אין לי בעיה עם זה שלא אומרים מי הרב. יש לי בעיה עם כותרת הסרטון וההודעה, שממנה משמע שבתוכן הסרטון תינתן התשובה לשאלה, וזה אינו.
ישועה ורחמים אמר: אם הרב היה רוצה לומר מי זה, היה אומר. זה סיפור ישן מלפני עשרות שנים, וכבר התפייסו וגם הופיע כמה פעמים כרב המקדים. לחץ כדי להרחיב... אין לי בעיה עם זה שלא אומרים מי הרב. יש לי בעיה עם כותרת הסרטון וההודעה, שממנה משמע שבתוכן הסרטון תינתן התשובה לשאלה, וזה אינו.
N nati Well-known member 30 אוגוסט (8) 2023 #7 פשוט אמר: אין לי בעיה עם זה שלא אומרים מי הרב. יש לי בעיה עם כותרת הסרטון וההודעה, שממנה משמע שבתוכן הסרטון תינתן התשובה לשאלה, וזה אינו. לחץ כדי להרחיב... כנראה הובא כאן בטעות ומקומו בחידות
פשוט אמר: אין לי בעיה עם זה שלא אומרים מי הרב. יש לי בעיה עם כותרת הסרטון וההודעה, שממנה משמע שבתוכן הסרטון תינתן התשובה לשאלה, וזה אינו. לחץ כדי להרחיב... כנראה הובא כאן בטעות ומקומו בחידות
י ישראל Well-known member 3 ספטמבר (9) 2023 #8 שמו הרב ש"ל. וד"ל. שו"ר בשיעור המודפס בעלון שמרן שליט"א הביא רמז עב לכך לאלו שלא יודעים.
פ פשוט Well-known member 3 ספטמבר (9) 2023 #9 ישראל אמר: שמו הרב ש"ל. וד"ל. שו"ר בשיעור המודפס בעלון שמרן שליט"א הביא רמז עב לכך לאלו שלא יודעים. לחץ כדי להרחיב... הבנתי. קצת אינו מובן, נראה שחכם זה ביחסים טובים עם הראש"ל שליט"א וצ"ע.
ישראל אמר: שמו הרב ש"ל. וד"ל. שו"ר בשיעור המודפס בעלון שמרן שליט"א הביא רמז עב לכך לאלו שלא יודעים. לחץ כדי להרחיב... הבנתי. קצת אינו מובן, נראה שחכם זה ביחסים טובים עם הראש"ל שליט"א וצ"ע.
מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל Active member 3 ספטמבר (9) 2023 #10 ישראל אמר: שו"ר בשיעור המודפס בעלון שמרן שליט"א הביא רמז עב לכך לאלו שלא יודעים. לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות את הקטע השיעור המודפס?
ישראל אמר: שו"ר בשיעור המודפס בעלון שמרן שליט"א הביא רמז עב לכך לאלו שלא יודעים. לחץ כדי להרחיב... אפשר להעלות את הקטע השיעור המודפס?
אושרי רביב Well-known member 3 ספטמבר (9) 2023 #11 פשוט אמר: הבנתי. קצת אינו מובן, נראה שחכם זה ביחסים טובים עם הראש"ל שליט"א וצ"ע. לחץ כדי להרחיב... כולנו הבנו.... יש דברים שמשתנים. יש גם עוד חכם כזה, שצילמו שהם לוחצים יד במאור פנים. ובעבר היה אש ותמרות עשן ביניהם.... ודי למבין.
פשוט אמר: הבנתי. קצת אינו מובן, נראה שחכם זה ביחסים טובים עם הראש"ל שליט"א וצ"ע. לחץ כדי להרחיב... כולנו הבנו.... יש דברים שמשתנים. יש גם עוד חכם כזה, שצילמו שהם לוחצים יד במאור פנים. ובעבר היה אש ותמרות עשן ביניהם.... ודי למבין.
מ מרנא דבשמיא Member 9 אוקטובר 2023 #12 מרן הגרע הררי-רפול זצל אמר: אפשר להעלות את הקטע השיעור המודפס? לחץ כדי להרחיב...