מעמדי סליחות לקראת שנת תשפ''ה בהשתתפות נשיא החכמים מרן הראש''ל שליט''א

תגדל תבין.
יש הרבה שגדלו והם גדולים וגם לא מבינים איך יש לרב את הכח באמת בלעה''ר מרן שליט''א הולך בדרך של מרן רשכב''ג זצוק''ל במסירות נפש
זה מנהיג אמיתי שיודע למסור שיעור לבחורי ישיבות בבין הזמנים בירושלים ולאברכי כולל בביתר וללכת אח''כ לדבר בפני תושבי אילת רמלה

גדול הדור מרן הרב יצחק יוסף שליט"א אי"ה מחר יגיע לבית הכנסת 'בני הישיבות' בשכונת שמואל הנביא במעמד אבות וילדי השכונה. גדול יהיה המעמד לכבודה של תורה. במעמד יתקיים סליחות בשעה: 7:00 בבוקר ושחרית

מה זה מופע סליחות עם הזמר?
פירשו שלפני הסליחות כדי להביא את ציבור העמך כמו שבדיוק היה בזמנו של מרן רשכב''ג זצוק''ל לשמוע דרשות בין דרשה לדרשה יש קטעים מהסליחות בלווי של כלי נגינה תצאו מהריבוע החרדי הקלאסי כאן מדובר בתושבי העיר אילת
אני באמת לא מבין מה בדיוק מצחיק שאתם נמצאים תקועים בירושלים ובני ברק וראוים רק את הציבור החרדי צריך לחשוב טוב איך אנחנו מקרביים גם את הציבור החילוני ואם ע''י שנקרא לזה מופע סליחות וכך יגיע ציבור מסורתי למה לא ?
את מי שזה מצחיק שימשיך לצחוק .............

נערך לאחרונה:
מה זה מופע סליחות עם הזמר?
מתפללים/מבקשים סליחות לא מופיעים עם זמרים
פירשו שלפני הסליחות כדי להביא את ציבור העמך לשמוע דרשות בין דרשה לדרשה יש קטעים מהסליחות בלווי של כלי נגינה תצאו ההריבוע החרדי הקלאסי כאן מדובר בתושבי העיר אילת
ועל זה יש להליץ מ"ש אוי לי אם אומר, אוי לי אם לא אומר.....

חזור
חלק עליון