זה תלוי מי עורך את זה.תודה על המידע.
מה נפקא מינה שלהם אגב?
אני עשיתי את זה לקח באמת כחצי שעה או מעט יותר.(שאלון מאוד טורדני ולא נוח למילוי)וגם שולחים לבית מכתב ועוד שזה עורך כחצי שעה.
אמרו לי שאם עושים את זה דרך האתר מקבלים 300 ש"ח
איך ואיפה עושים את זה?אני עשיתי את זה לקח באמת כחצי שעה או מעט יותר.(שאלון מאוד טורדני ולא נוח למילוי)
ואחרי יומיים בערך נותנים קופון של 75 ש"ח(לא 300 ש"ח).
אינני יודע אם כל אחד יכול למלא אני קבלתי מכתב בדואר לגבי הבן שלי, אם כי השאלות הם על כל בני המשפחה.איך ואיפה עושים את זה?
בדיוק! לא כולם יכולים. רק מי שעלה במדגם. גם אני ובני משפחתי לא יכולים...למה אני לא יכול לענות על הסקר באתר שלהם? כתוב שלא עליתי במדגם של מפקד האוכלוסין
אינני יודע אם כל אחד יכול למלא אני קבלתי מכתב בדואר לגבי הבן שלי, אם כי השאלות הם על כל בני המשפחה.
אני מוכן למלאות במקומך...תאמינו לי הייתי שמח שתורידו לי אותם מהוורידים ותיקחו את המתנה שלהם לעצמכם
כאלה עלוקות שלא מפסיקים להזכיר שלא מילאתי להם את המיפקד
מדוע כבודו לא ימלא אחר הוראת מרן הראש"ל?תאמינו לי הייתי שמח שתורידו לי אותם מהוורידים ותיקחו את המתנה שלהם לעצמכם
כאלה עלוקות שלא מפסיקים להזכיר שלא מילאתי להם את המיפקד
אני מוכן למלאות במקומך...
בלי נדר אני ינסה למצוא את הקישור שתראו איזה שאלות שונות ומשונות הם שואלים שם, שרק לאנשים משועממים קבורים יש זמן ואפשרות לענות עליהםמדוע כבודו לא ימלא אחר הוראת מרן הראש"ל?
שאלתי אם הם מחייבים לענות על הכל או שאפשר להימנע מחלק מהשאלות?
אין לי מושג. לא ציטטתי אותך. אני פרסמתי מכתב שפורסם לאחרונה (בלי קשר להודעה שאתה כתבת...)שאלתי אם הם מחייבים לענות על הכל או שאפשר להימנע מחלק מהשאלות?