האם מרן חכם שלום מעניין אותם?תזכורת קטנה לכל משכיחי הדרך משכתבי ההיסטוריה!
הצג קובץ מצורף 40264
תשלח את זה כתוב:
לקראת סוף השיחה עברו הדוברים לנושא נוסף שתפס כותרות: החלטת ש״ס לקדם הקמת חוף נפרד בין תל אביב להרצליה. ישי כהן מתח ביקורת קשה: "העובדה שאתה מדבר איתי עכשיו על הקמת חוף – היא תעודת עניות לש״ס, לא תעודת כבוד".אם אתה לא יכול להעתיק.
תעשה קונטרול + P ותדפיס את כל הכתבה לקובץ PDF
ותוכל להעלות לנו שנראה.
בתודה מראש
טוב עוד מעט יש בבחירות נשקול גם את זה!
ואז הצלחת המרביצי תהיה הכי גדולה גם שס בידיהם וגם דגל גדולהטוב עוד מעט יש בבחירות נשקול גם את זה!
ואז הם שולטים בש"סואז הצלחת המרביצי תהיה הכי גדולה גם שס בידיהם וגם דגל גדולה
בברכת התורה
כמו שתמיד היה לדעתםואז הם שולטים בש"ס
אבל המנהיגים זה רק מ...
כן , וזה לתפארת יו"ר התנועה "מחלל המהפכה"...ואז הצלחת המרביצי תהיה הכי גדולה גם שס בידיהם וגם דגל גדולה
עדיף את המקור מהחיקוי...ואז הצלחת המרביצי תהיה הכי גדולה גם שס בידיהם וגם דגל גדולה
בברכת התורה
בסוף כולנו זוכרים את בקשת הסליחה שלו ממרן הרב שך בשערי כלא מעשיהוכן , וזה לתפארת יו"ר התנועה "מחלל המהפכה"...
אני באמת לא בקיא במה שקורה בפוליטיקה הפנימית...כן , וזה לתפארת יו"ר התנועה "מחלל המהפכה"...
תראהאני באמת לא בקיא במה שקורה בפוליטיקה הפנימית...
אבל תסבירו לי איך נראה לכם הגיוני שדרעי שסבל מרורות מהמרביצי - אני זוכר היטב כמה הוא סבל מהם.
אחרי שהם עברו מהעולם
היום הוא נותן להם על חשבון שס האמיתית.
זה לא נשמע הגיוני.
אני מנסה להבין אולי חלק מהמרביצי שהבינו שמרן צדק וחברו לשס.
אז דרעי עושה להם חיבוק דב להחזיק אותם חזק.
אבל לתת להם את שס, באמת מה האינטרס שלו????
אולי תחכימו אותי?
את זה שאל את אד''ם ולא את תלמידי מרן שכואב להם על פגיעה בבנו וממשיך דרכו של מיסד התנועהאבל לתת להם את שס, באמת מה האינטרס שלו????
אולי תחכימו אותי?
איפה הוא זרק? איפה לא התייחס?ואותנו הוא זרק ולא התייחס
או שכבודו תמים או שאתה משחק אותךאיפה הוא זרק? איפה לא התייחס?
מי אמר?להביא רבנים שאמרו שתורה של הרב מסטרא אחרא
אני לא יגיד מי אמר זאת כדי לא להיגרר על דיבור על רבנים אבל הביאו את זה במקום אחר בפורום כאן והדברים ידועים ומפורסמיםמי אמר?
שקר וכזב!!
אחד מאותם חכמים שאד"ם מקדם אמר בשעתו על מרן ועל תורתו כך. יש הקלטה מזה, אך משום כבוד ה' הסתר דבר.מי אמר?
שקר וכזב!!