• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

'הודעה זו ממתינה לאישור המנחה, והיא בלתי נראית לאורחים רגילים'
כך מופיע באותו רגע שאני מעלה תגובה
אני מבין שסומנתי במערכת...
הרב @ליבי במזרח היקר! גמרנו עם קמפיין ה"שקופים"...

לכל אחד יש את ההודעה הזו שציינת עקב כו"כ דברים שקרו בעבר בפורום דידן!

ב"ה שב"פורום מורשת מרן" נותנים לכל הדעות להישמע ולהשמיע, וכמובן עוד כל הדבר נעשה בצורה עניינית ומועילה כנאה וכיאות לבני התורה!

מעניין למה לוקח הרבה זמן לאישור ההודעות שלי, ולמה הרבה נמחקות.....
באמת מעניין ומסקרן גם יחד...

אולי כדאי לעשות על זה שרשור מיוחד ב"אפתח בכינור חידתי"...

'הודעה זו ממתינה לאישור המנחה, והיא בלתי נראית לאורחים רגילים'
כך מופיע באותו רגע שאני מעלה תגובה
אני מבין שסומנתי במערכת...
זו תעודת עניות לפורום שביסודו אמור להכיל מגוון דעות ולא דעה אחידה ומצומצמת מאוד
חבל מאוד
למיטב ידיעתי כל משתמש חדש זה מופיע כך עד למילוי סך מסוים של הודעות

להזכירכם זה פורום תורני ולא פוליטי.....
וזה שנותנים לנו לכתוב מה שיש לנו על הלב מה שעושים לנו אנשי דלא מעלי צריך להגיד תודה וישר כח גדול למנהלי הפורום
וכאן זה סולת נקייה הכל שמור, ולא כל אחד את הכאבי בטן שיש לאנשים יכתבו כאן.....

הדחקה היא ענין יחסי, שאילה: בזמן חכם שלום כשאחריו היה חכם שמעון והראשון נקרא מרן ראש הישיבה ומס' 3 היה חכם יצחק
האם הרגשת שהוא מודחק הצידה?
כיום יש ציפייה שלא התממשה שהרב יצחק יהיה הנשיא, זה לא קרה! לכן יש מרמור בתוכנו שהוא נדחק וכו' וכו'
אע"פ שציבורית וגם בתוך ש"ס הוא מבכירי הרבנים ומעמדו איתן הרבה יותר מימי חכם שלום, כמו כן אין רב כיום בשס שמוגדר מרן והמועצת מורכבת ממגוון רבנים כשבראשם השלישיה שמייצגת את הציבורים החונים היום בתוך שס

לא לאהוב את זה, אבל לא לשבור את הכלים לא לשפוך את האמבטיה עם התינוק... (סליחה על כמות הדימויים)
אל תתמם! הנשיא זה לא הנושא אולי גם, אי אפשר להתכחש לביזיון כבוד התורה ועקירת מורשתו של מרן שנעשה פה בשנתיים האחרונות. סופם של אותם רשעים יהיה רע ומר, חבל לכבודו להיות באותו גורל!

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון