ישיבישער של מרן Well-known member 20 Mar 2022 #1 מרן שר התורה ר' חיים קנייבסקי מבקש מראש ישיבת "אבני נזר" הגאון הגדול הרב זמיר כהן שליט"א תברך אותי תיעוד נדיר!!! חובת צפייה!!! נערך לאחרונה: 13 מאי (5) 2024
מרן שר התורה ר' חיים קנייבסקי מבקש מראש ישיבת "אבני נזר" הגאון הגדול הרב זמיר כהן שליט"א תברך אותי תיעוד נדיר!!! חובת צפייה!!!
ישיבישער של מרן Well-known member 23 Mar 2022 #2 אמש שאלתי את ראש הישיבה הרב זמיר כהן על הסירטון הנ"ל והשיב לי בזו הלשון: "הוא רק רצה לעודד אותי".....
אמש שאלתי את ראש הישיבה הרב זמיר כהן על הסירטון הנ"ל והשיב לי בזו הלשון: "הוא רק רצה לעודד אותי".....
א איש תם Well-known member 23 Mar 2022 #3 ישיבישער של מרן אמר: אמש שאלתי את ראש הישיבה הרב זמיר כהן על הסירטון הנ"ל והשיב לי בזו הלשון: "הוא רק רצה לעודד אותי"..... לחץ כדי להרחיב... האם הרב זמיר כהן שליט"א מוסר שיעור כללי בישיבה או רק שיחות?
ישיבישער של מרן אמר: אמש שאלתי את ראש הישיבה הרב זמיר כהן על הסירטון הנ"ל והשיב לי בזו הלשון: "הוא רק רצה לעודד אותי"..... לחץ כדי להרחיב... האם הרב זמיר כהן שליט"א מוסר שיעור כללי בישיבה או רק שיחות?
א איש תם Well-known member 23 Mar 2022 #4 רוני לוי אמר: לפי מה שאמרו לי שיעור כללי לחץ כדי להרחיב... פעם בכמה זמן?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 24 Mar 2022 #6 ישיבישער של מרן אמר: מרן שר התורה ר' חיים קנייבסקי מבקש מראש ישיבת "אבני נזר" הגאון הרב זמיר כהן שליט"א תברך אותי תיעוד נדיר!!! חובת צפייה!!! לחץ כדי להרחיב... מי זה שעומד מצד שמאל? (מימינו של הרב זמיר שליט"א), הרב ירון אשכנזי?
ישיבישער של מרן אמר: מרן שר התורה ר' חיים קנייבסקי מבקש מראש ישיבת "אבני נזר" הגאון הרב זמיר כהן שליט"א תברך אותי תיעוד נדיר!!! חובת צפייה!!! לחץ כדי להרחיב... מי זה שעומד מצד שמאל? (מימינו של הרב זמיר שליט"א), הרב ירון אשכנזי?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 24 Mar 2022 #7 בנימין לוריא אמר: מי זה שעומד מצד שמאל? (מימינו של הרב זמיר שליט"א), הרב ירון אשכנזי? לחץ כדי להרחיב... כן
בנימין לוריא אמר: מי זה שעומד מצד שמאל? (מימינו של הרב זמיר שליט"א), הרב ירון אשכנזי? לחץ כדי להרחיב... כן
ישיבישער של מרן Well-known member 27 Mar 2022 #8 איש תם אמר: האם הרב זמיר כהן שליט"א מוסר שיעור כללי בישיבה או רק שיחות? לחץ כדי להרחיב... איש תם אמר: פעם בכמה זמן? לחץ כדי להרחיב... רוני לוי אמר: כמדומני פעם בשבוע לחץ כדי להרחיב... בישיבה יש עוד שניים שמכהנים כראשי הישיבה לצד ראש הישיבה הגאון הגדול הרב זמיר כהן שליט"א, והם: הרב משה הראל שליט"א והרב אשר חמוי שליט"א ובכל שבוע ראש ישיבה אחד מוסר שיעור כללי לפי הסדר ועוד עיין כאן נערך לאחרונה: 13 מאי (5) 2024
איש תם אמר: האם הרב זמיר כהן שליט"א מוסר שיעור כללי בישיבה או רק שיחות? לחץ כדי להרחיב... איש תם אמר: פעם בכמה זמן? לחץ כדי להרחיב... רוני לוי אמר: כמדומני פעם בשבוע לחץ כדי להרחיב... בישיבה יש עוד שניים שמכהנים כראשי הישיבה לצד ראש הישיבה הגאון הגדול הרב זמיר כהן שליט"א, והם: הרב משה הראל שליט"א והרב אשר חמוי שליט"א ובכל שבוע ראש ישיבה אחד מוסר שיעור כללי לפי הסדר ועוד עיין כאן