• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • כעת ועד השעה 12 בלילה, שידור חי בוידאו מיום שכולו תורה ממוסדות "תפארת רפאל" ת"א, בהשתתפות גדולי הרבנים ובראשם מנהיג הדור מרן רבינו יצחק יוסף שליט"א. >> למעבר לשידור החי לחצו כאן

משוש תבל - מוכן לרכוש בכל מחיר!

אשמח אם אתה מכיר מי קיבל תמורה מאוצר החכמה. כי בינתיים אני מכיר כמה מחברים שנתנו את ספריהם ולא קבלו מאומה...
אני קיבלתי את אוצה"ח גירסה 13 בהנחה משמעותית, ומאז ועד גירסה 21 שידרגו לי כל שנה בחינם, תמורת ספרים שהכנסתי לאוצר.
היום כמעט לא נותנים כלום.

אני קיבלתי את אוצה"ח גירסה 13 בהנחה משמעותית, ומאז ועד גירסה 21 שידרגו לי כל שנה בחינם, תמורת ספרים שהכנסתי לאוצר.
היום כמעט לא נותנים כלום.
כלומר, הכנסת כל שנה ספרים ושידרגו לך, או שכל שנה שידרגו לך בעבור הספרים שהכנסת בעבר? (כמו שאני מכיר את המערכת, מן הסתם התשובה הראשונה היא הנכונה...)

כלומר, הכנסת כל שנה ספרים ושידרגו לך, או שכל שנה שידרגו לך בעבור הספרים שהכנסת בעבר? (כמו שאני מכיר את המערכת, מן הסתם התשובה הראשונה היא הנכונה...)
תפוס לשון ראשון.
במשך שנים השידרוג היה בעבור 20 ספרים, אח"כ העלו ל30.
וכיום ביטלו זאת.
אולי בעבור כמות גדולה מאוד נותנים.

כשאני נותן ספר לאוצר החכמה, זה בתנאים שלי ותמורת קבלת תמורה מסויימת. ולא שכל אחד ילך ויעשה בזה מה שיחפוץ, אלא רק שיצפה בזה באוצר, ומקסימום ידפיס מזה כמה עמודים כמו שהם נותנים, אבל לא שיפרוץ את זה ויקח את כל הספר וידפיס לעצמו. ומי שמעוניין בספר מודפס, שיתכבד ויקנה אותו.
התנאים הם שכ"א שיש לו יוכל להשתמש בזה, ולא יעשה בזה שימוש מסחרי, אין שום הבדל בין לקרוא במחשב ללקרוא בדף שהדפסתי.
וכבר כתבתי, שדיין חשוב (מאהבת שלום) אמר לי שאינו רואה בזה שום בעיה.

התנאים הם שכ"א שיש לו יוכל להשתמש בזה, ולא יעשה בזה שימוש מסחרי, אין שום הבדל בין לקרוא במחשב ללקרוא בדף שהדפסתי.
וכבר כתבתי, שדיין חשוב (מאהבת שלום) אמר לי שאינו רואה בזה שום בעיה.
ואני כתבתי הנראה לענ"ד ודעת חברי הדיינים שאין לעשות כך. גם בתור חבר של דיינים וגם בתור מי שהכניס את ספריו לאוצר ורוצה שמי שרוצה שיהיה בידו ספר, יקנה אותו ולא ידפיס בעצמו.

ואני כתבתי הנראה לענ"ד ודעת חברי הדיינים שאין לעשות כך. גם בתור חבר של דיינים וגם בתור מי שהכניס את ספריו לאוצר ורוצה שמי שרוצה שיהיה בידו ספר, יקנה אותו ולא ידפיס בעצמו.
מי שבאמת רוצה ספר, ודאי שיעדיף לקנות מאשר להדפיס 500 עמודים...

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון