amit26
Well-known member
נערך לאחרונה:
לענ"ד ביקשת אך לא הכרח שבקשתך תתקבל....הנסיון מעיד והעיד, וכולי האי והלוואי...(אני מבקש שלא יהיו ח"ו השמצות או כל מיני דברים לא טובים..
אני באמת מקווה שהת"ח פה אנשים בוגרים שיכולים לנהל דיון(זה אפילו לא דיון,זה ציון עובדות בלבד) ענייני ותו לא, הנושא הזה חשוב לי מבחינה הלכתית ולכן אקח את הסיכון. אם מישהו יתפזר אני אעיר ואעורר עיניו על זה ואקווה שבזה זה יסתיים..לע
לענ"ד ביקשת אך לא הכרח שבקשתך תתקבל....הנסיון מעיד והעיד, וכולי האי והלוואי...
תגיד, אתה עושה צחוק?!!(אני מבקש שלא יהיו ח"ו השמצות או כל מיני דברים לא טובים..
אם באמת אתה כ"כ חרד לעשרת ימי תשובהבפרט בעשרת ימי תשובה)
אין כמוך בעולם! תמיד ענייני. זה מה שחיפשתי,תודהכאן נכתב שיש לו רשימה של לפחות למעלה מ-60 מחלוקות.
אני חושב שיש פעמים שמההלכה ברורה לא ניתן לדעת שיש מחלוקת. לא שהוא מעלים את דעת אביו (כלומר, לא זכור לי כרגע), אלא שהוא פוסק משהו מסויים ובהערות מסיים ב"ועיין בחזו"ע מש"כ בזה", ושם בחזו"ע כתב להיפך. כלומר, הוא מביא ציון לספרי אביו, אך לא כותב להדיא שיש ביניהם מחלוקת.
אני באמת לא זוכה להבין מה הניסיון הגדול לציין עובדה תורנית(מבחינתי זה כמו לבקש מקומות במסכת ברכות שרשי ותוספות חולקים.. אולי אני לא בקיא בפוליטיקה הפנימית(ובתמימותי אני לא רוצה להאמין שבמקום של תורה יש פוליטיקה),אבל כנראה כל הגדול מחברו יצרו גדול ממני,זה יצר הרע שאני בתור עם הארץ לא יכול להבין..תגיד, אתה עושה צחוק?!!
אתה מעמיד את החברים כאן בניסיון גדול
ועוד דורש שלא יגיעו להשמצות וכו'...?!!!
אם באמת אתה כ"כ חרד לעשרת ימי תשובה
אז ברגע זה תמחוק את השרשור הטפשי הזה...!
מאז ומתמיד דברו ועברו על בזיון ת"ח... וכו'
בפרט בעת הזאת שהגאון האדיר רבי דוד יוסף נכנס לתפקידו ורבים מהחברים כאן לא רואים זאת בעין יפה, שבודאי האוירה כעת משפיעה על התגובות כאן....
אז בבקשה ממך
תהיה ירא השם, ותעשה כעת את רצונו כרצונו ותמחק את הדיון המיותר והמטופש הזה...
אם אתה רוצה לזכות להיחתם לשנה מלאה כל טוב, אתה מוזמן הרגע לעשות זאת...
בהצלחה
כמו שאמרתי ניכר שאתה מדבר לשם שמיים. יישר כוח! הלוואי וכולם היו כךואגב, שתדע שאני בעצמי כתבתי את הרשימה הארוכה של המח' בניהם במרוצת השנים [ועוד היד נטויה...] (הקישור שצירף בנימין לוריא) ובדוקא איני מפרסם אותה לאף אחד, כי ביודעי קאמינא, שרבים חפצים להשתמש בזה למטרות לא טהורות (בלשון המעטה)
ורק לת"ח שאני מכיר ממש שכוונתם רק להחכים ולפלפל וכו' אני שולח...
ננעל.עריכה - אני לא יודע איך מוחקים אשכול,אני אערוך מחדש את הנושא של האשכול ומקווה שכך לא יראו מה הנושא.אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד למחוק תבוא עליו ברכה