אמונה ובטחון Well-known member אתמול ב 20:19 #3 אור ישראל אמר: איך חוזרים להיות רואה ונראה (אני רוצה לנסות) לחץ כדי להרחיב... זכורני ששמעתי כן בשם הרב מאיר אליהו, אך אמר שמכיון שלא כתוב איך חוזרים אז הוא לא מנסה את זה...
אור ישראל אמר: איך חוזרים להיות רואה ונראה (אני רוצה לנסות) לחץ כדי להרחיב... זכורני ששמעתי כן בשם הרב מאיר אליהו, אך אמר שמכיון שלא כתוב איך חוזרים אז הוא לא מנסה את זה...
א אור ישראל Active member אתמול ב 21:52 #4 אמונה ובטחון אמר: זכורני ששמעתי כן בשם הרב מאיר אליהו, אך אמר שמכיון שלא כתוב איך חוזרים אז הוא לא מנסה את זה... לחץ כדי להרחיב... מזכיר לי שפעם הייתי בשיעור למתחזקים והרב אמר שלעתיד לבוא כל איבר שעשו בו עבירה לא יהיה ואיזו בושה תהיה... ואז קם אחד הבחורים ואמר שלו לא תהיה בושה כי לא יראו אותו בכלל...
אמונה ובטחון אמר: זכורני ששמעתי כן בשם הרב מאיר אליהו, אך אמר שמכיון שלא כתוב איך חוזרים אז הוא לא מנסה את זה... לחץ כדי להרחיב... מזכיר לי שפעם הייתי בשיעור למתחזקים והרב אמר שלעתיד לבוא כל איבר שעשו בו עבירה לא יהיה ואיזו בושה תהיה... ואז קם אחד הבחורים ואמר שלו לא תהיה בושה כי לא יראו אותו בכלל...