א אהרן כהן Well-known member 27 Mar 2022 #1 למישהו יש או יודע היכן מופיע סדר מסודר של הגלויות שהיו במשך הדורות? וכן סדר הדורות מקוצר?
א אהרן כהן Well-known member 28 Mar 2022 #3 יש להרב שלמה בניזרי שליט"א ספר על סדר הדורות אני צריך משהו קצר יותר ומתומצת.
ל לביא Well-known member 28 Mar 2022 #4 אהרן כהן אמר: יש להרב שלמה בניזרי שליט"א ספר על סדר הדורות אני צריך משהו קצר יותר ומתומצת. לחץ כדי להרחיב... אם הספר של הרב בניזרי לא מספיק מתומצת, אולי תנסה לקרוא את הרשימה במכלול...
אהרן כהן אמר: יש להרב שלמה בניזרי שליט"א ספר על סדר הדורות אני צריך משהו קצר יותר ומתומצת. לחץ כדי להרחיב... אם הספר של הרב בניזרי לא מספיק מתומצת, אולי תנסה לקרוא את הרשימה במכלול...
א אהרן כהן Well-known member 29 Mar 2022 #5 האמת זה לא בשבילי, אלא אחד ביקש ממני משהו מתומצת דהיינו לא כל רב ורב, אלא יותר את המפורסמים, ולזה נתכוונתי "מתומצת".
האמת זה לא בשבילי, אלא אחד ביקש ממני משהו מתומצת דהיינו לא כל רב ורב, אלא יותר את המפורסמים, ולזה נתכוונתי "מתומצת".
יהודה בן דוד - משנת יוסף Well-known member 29 Mar 2022 #6 יש איזה יהודי שהוציא בעמוד אחת סדר הדורות מקוצר. אשתדל לברר.
פ פשוט Well-known member 29 Mar 2022 #7 יהודה בן דוד - משנת יוסף אמר: יש איזה יהודי שהוציא בעמוד אחת סדר הדורות מקוצר. אשתדל לברר. לחץ כדי להרחיב... כמדומני שכן הוא בכריכה הפנימית של ספרו של הרב בניזרי הי"ו, ואמ"א.
יהודה בן דוד - משנת יוסף אמר: יש איזה יהודי שהוציא בעמוד אחת סדר הדורות מקוצר. אשתדל לברר. לחץ כדי להרחיב... כמדומני שכן הוא בכריכה הפנימית של ספרו של הרב בניזרי הי"ו, ואמ"א.