ובאמת נזכר רק בארבע מקומות או שיש יותר
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 24 יולי (7) 2022 #22 עה סט אמר: יש יותר, כמובן רק במהדו' החדשה אחרי שחטפו על הראש. אציין כמה שהראו לי (אני כשלעצמי כמעט ולא פותחו). ח"א סי' ג הע' 3, סי' כז הע 16. ח"ג מילואים סע"מ 44 - לוית חן. ח"ו סי' תקסה סוף העמ' - יבי"א. לחץ כדי להרחיב... ראיתי גם בח"ו סי' תק"ס במילואים, הערה מס' 27 - יחו"ד. נערך לאחרונה: 26 יולי (7) 2022
עה סט אמר: יש יותר, כמובן רק במהדו' החדשה אחרי שחטפו על הראש. אציין כמה שהראו לי (אני כשלעצמי כמעט ולא פותחו). ח"א סי' ג הע' 3, סי' כז הע 16. ח"ג מילואים סע"מ 44 - לוית חן. ח"ו סי' תקסה סוף העמ' - יבי"א. לחץ כדי להרחיב... ראיתי גם בח"ו סי' תק"ס במילואים, הערה מס' 27 - יחו"ד.
ע"ה ס"ט Well-known member 21 דצמבר (12) 2023 #23 בנימין לוריא אמר: ראיתי גם בח"ו סי' תק"ס במילואים, הערה מס' 27 - יחו"ד. לחץ כדי להרחיב... הראו לי גם בסי' כז הע 16 כמובן שמביאים בעוד הרבה מקומות. אבל ממש לא על הסדר. ואפי' לא במקומות שמרן זיע"א האריך הרחיב, ואחרים רק כתבו מאיזו סברא, או אפי' בכלל לא כתבו, אלא רק שמועות.
בנימין לוריא אמר: ראיתי גם בח"ו סי' תק"ס במילואים, הערה מס' 27 - יחו"ד. לחץ כדי להרחיב... הראו לי גם בסי' כז הע 16 כמובן שמביאים בעוד הרבה מקומות. אבל ממש לא על הסדר. ואפי' לא במקומות שמרן זיע"א האריך הרחיב, ואחרים רק כתבו מאיזו סברא, או אפי' בכלל לא כתבו, אלא רק שמועות.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 דצמבר (12) 2023 #24 עה סט אמר: הראו לי גם בסי' כז הע 16 לחץ כדי להרחיב... כבר הוזכר לעיל: עה סט אמר: סי' כז הע 16. לחץ כדי להרחיב...
עה סט אמר: הראו לי גם בסי' כז הע 16 לחץ כדי להרחיב... כבר הוזכר לעיל: עה סט אמר: סי' כז הע 16. לחץ כדי להרחיב...