• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

סיפור שנפל מהסולם

אתה מחפש מקום כתוב או וידיאו?
יש הרבה מקומות כתובים, אתה ביקשת קישור לקטע וידיאו.
מקור וידאו חיפשתי

אם יש למישהו בשלוף גם מקור בקלות אני אשמח כדי לקראו סיפור לבן לפני השינה
ואני מקוה שזה מס' שיש לי

יש גם הסרטה של מרן רבינו עם גבס
הרב @יוסף דהן
בדיוק אתמול ראיתי את הסרט של ר' אליהו שיטרית "הביאני המלך חדריו" ושם בתחילת הסרט יש הסרטה של מרן מקדש בחופתו ורואים שם את ידו של מרן מגובסת והוא מסביר מהסיבה הנ"ל, אכן אין לי מושג איך חותכים ומעלים ואדרבה אי מי שיוכל להתנדב לזה... וזכות הרבים תלויה בו (אולי מוהר"ר @אושרי רביב הי"ו)

הרב @יוסף דהן
בדיוק אתמול ראיתי את הסרט של ר' אליהו שיטרית "הביאני המלך חדריו" ושם בתחילת הסרט יש הסרטה של מרן מקדש בחופתו ורואים שם את ידו של מרן מגובסת והוא מסביר מהסיבה הנ"ל, אכן אין לי מושג איך חותכים ומעלים ואדרבה אי מי שיוכל להתנדב לזה... וזכות הרבים תלויה בו (אולי מוהר"ר @אושרי רביב הי"ו)
או אולי מרא דכולי פורומא מוהר"ר @בנימין לוריא שליט"א

הרב @יוסף דהן

חזור
חלק עליון