אריאל יוסף
Active member
כל אלו שלא חתמו (קצת ישר כח) כי כל הזמן הוועדת החפרנים (רבנים על"ק) חוסמים את הקווים ובתאום הם צריכים את העזרה שלנו הם באים אלינו על ארבע.......
אז מה, עדיף שיהיו סימים שיהיה אפשר להכניס אותם לאייפון חלילה???????כל אלו שלא חתמו (קצת ישר כח) כי כל הזמן הוועדת החפרנים (רבנים על"ק) חוסמים את הקווים ובתאום הם צריכים את העזרה שלנו הם באים אלינו על ארבע.......
אני מכיר מקרוב קווים תורניים שנחסמו ללא הצדקה על ידי הועדה, לדרישת הועדה קו תורני מסוים הועבר לחברה חדשה ושוב נחסם, ואז הם הכחישו שהם חסמו והאשימו את החברות הסלולריות, והחברות הסלולריות האשימו בחזרה את הועדה ועד היום כבר כמה שנים שהקו חסום.לצערינו וועדת הרבנים לעניני תקשורות מכה בנו (חרדים) קשות ונוראות מה יהיה אני לא יודע
אבל הציבור צריך לדעת שצריך לבטל במהירות הבזק את הוועדת השקרנים האלו
כי רק כסף מעניין אותם
השאלה היא האם יצליחו להקים ועדה אחרת.הלוואי שהיא תיפול ואז בעז"ה הרבנים יקימו ועדה נורמלית שתלמד לא לחזור על הטעויות של קודמה, ותהיה קשובה לציבור.
כמדומני שכבר מנסים הרבה זמן להקים וועדה אחרת אבל לוועדה הנוכחית יש מונופול אצל כל חברות התקשורת.השאלה היא האם יצליחו להקים ועדה אחרת.
וגם אם יצליחו מה הנזקים שיהיו בדרך (לדוגמא כמה מהאנשים אכן יצטרפו לזה, ומה יקרה בזמן שלא תהיה אף ועדה), ובמה אני וגם אתה נשלם ע"ז מבחינה רוחנית שלנו ושל ילדינו.
הבאתי מכתב של מרן שליט"א.מדוע מרן שליט"א לא חתום?
האם במכוון, או שאסור לו?
לא מדויקר' חיים קנייבסקי כתב מכתב ארוך בכתב ידו דבר שלא עשה הרבה זמן.
היכן?הבאתי מכתב של מרן שליט"א.
בקובץ שצורף "מכתבי גדול"י מכל החוגים".היכן?
בדיוק לזה כוונתי!!!ככל הנראה ברגע שהיא תיפול תקום וועד חדשה ואמיתית, ואולי אפי' יהיה כמה וועדות לפי קהילות ומגזרים (כמו, להבדיל, הקהילות בנטפרי, והכשרויות על הפלאפונים שאינם כשרים לצרכי פרנסה)
גם הרבה אנשים אוכלים פירות ים בגלל שיש הרבה סוגים של הכשרים...שכמו שבטלפונים לענייני פרנסה בגלל שיש כמה הכשרים אז יש הרבה שלא לוקחים בכלל הכשר, זה גם מה שיקרה בכשרים אם יהיו כמה ועדות.
כמדומני שבשביל אלו שהיו בוחרים באפשרות השלישית, הקימו ("ימות המשיח") קו שאפשר 'לחתום' טלפונית רק על הפגיעה בפלאפונים הלא כשרים והאינטרנט שרוצים להכניס וכו', ואנחנו מבקשים שקווי המידע וכד' יאושרו ולא יבוטלו. [ניתן לשמוע את הנוסח המלא בשלוחה 2]אם היה 3 אפשרויות:
1. לחתום על המשך הוועדה.
2. לא לחתום וע"י כך לא יהיה וועדה ופיקוח כלל.
3. לחתום חלקית שהוועדה תפקח בצורה ריאלית ותסגור מערכות תוכן IVR ע"פ דרישת הציבור החרדי ולא באופן שערורייתי ובלי הצדקה.
אני די בטוח שרובם ככולם היו בוחרים באפשרות השלישית.
אשמח להתמודד עם טענות ענייניות!!!גם הרבה אנשים אוכלים פירות ים בגלל שיש הרבה סוגים של הכשרים...
מוזר שהמספרים דומים, ועדת הרבנים וימות המשיח מסוכסכים תקופה ארוכה, וזה כלל תביעה לערכאות וכו'כמדומני שבשביל אלו שהיו בוחרים באפשרות השלישית, הקימו ("ימות המשיח") קו שאפשר 'לחתום' טלפונית רק על הפגיעה בפלאפונים הלא כשרים והאינטרנט שרוצים להכניס וכו', ואנחנו מבקשים שקווי המידע וכד' יאושרו ולא יבוטלו. [ניתן לשמוע את הנוסח המלא בשלוחה 2]
זה המספר: 03-3734888
(מעניין שהמספר של "אשרינו" בעניין זה הוא: 03-3734777)
בל בשביל לנקום בועדת הרבנים שמאמללת את כמה מחברי הפורום, כדאי לך לחתום. גם אם יהיו מזה עוד כמה נזקים לך ולסובביך בניך ובנותיך.למרות שאני נעזר בשרות של ימות המשיח בקו המשפחתי וכו' אני לא חותם להם כי אני יודע שיש להם גם קוים עם גישה לתוכן בעייתי שמכשיל הרבה בחורי ישיבות, ואני ממש לא שמח להיות שותף לזה.
אם יהיה כמה ועדות זה יגרום לתחרות ויאלץ אותם להיות יותר טובים כדי שיעדיפו אותם, כפי שקורה בכשרות המאכל ובסינון האנטרנט. משא"כ כשיש רק ועדה אחת ששולטת על כל החוגים התוצאה ידועה..אשמח להתמודד עם טענות ענייניות!!!
אני לא תומך בדבר שחציו טוב וחציו רע גם אם הוא עוזר לי וגם אם יש לי חשק לנקום.העיקר לעקור את ועדת הרבנים הזו!!!
זה שונה מאוד, כי בשונה מאוכל של אחד מבין ויודע שא"א לאכול בלי הכשר, בטלפונים זה לא מובן לכולם, וכבר כיום יש הרבה שמשתמשים בפל' בלי הכשר.אם יהיה כמה ועדות זה יגרום לתחרות ויאלץ אותם להיות יותר טובים כדי שיעדיפו אותם, כפי שקורה בכשרות המאכל ובסינון האנטרנט. משא"כ כשיש רק ועדה אחת ששולטת על כל החוגים התוצאה ידועה..
מאחר והועדה הקיימת היתה כפופה בפועל רק לאדמור מגור, שהיא תשאר כוועדה של גור בלבד, הם יודעים לדאוג לאנ"ש כמו תמיד.. (עיין ערך תחבורה ציבורית שיש להם נציג בכיר שם, כמה אפליה יש בין התחבורה שלהם לשאר הציבור החרדי)
אנחנו לא צריכים לסבול מהאטימות שלהם לשאר הציבור, שהרבנים שלנו יהיו אחראים עלינו!!!
והם שצפצפו על כל הרבנים כעת החתמיו את הרבנים לטובתם, בושה וחרפה.