כתבתי את זה בציניות...אני לא תומך בדבר שחציו טוב וחציו רע גם אם הוא עוזר לי וגם אם יש לי חשק לנקום.
ולא משנה מה שמו 'ימות המשיח' או 'ועדת העסקנים'
כתבתי את זה בציניות...אני לא תומך בדבר שחציו טוב וחציו רע גם אם הוא עוזר לי וגם אם יש לי חשק לנקום.
ולא משנה מה שמו 'ימות המשיח' או 'ועדת העסקנים'
אין שום דרך להקים ועדה חדשה כל עוד וועדת העסקנים קיימת, ועד שסוף סוף הקב"ה סובב שהם יפלו זו ההזמנות היחידה להחליפם אי פעם.אף אחד לא אומר שאין הפליה, ואכן הם מתנהגים בשרירותיות רבה בהרבה מישרים, אבל האם זה מצדיק שנירה לעצמינו ברגל?!
אם נצליח להקים ועדה חלופית שיעברו אליה רבים הנה מה טוב, אבל להחריב את זו לפני שמקימים תחליף זה נזק שאחריתו מי ישורנה?!
כמובןכתבתי את זה בציניות...
הקב"ה גם סובב שיבטלו את הכשרות והגיור...ועד שסוף סוף הקב"ה סובב שהם יפלו זו ההזמנות היחידה להחליפם אי פעם.
מזה שהיא רק נדחתה משמע שהחתימות לא הועילו. מטרת החתימות היתה ליצור לחץ על חברות התקשורת וע"י כך הדבר יבוטל לחלוטין. אם זה לא בוטל ורק נדחה כנראה שזה לא יצר את הלחץ הנדרש ולא הועיל...נדחתה בגלל החתימות??
בזכות מסירות הנפש.נדחתה בגלל החתימות??
לא בשביל ה"כבוד" שלהם לרדת מיד מהעץ הגדול... אז דחו.... זה גם נותן לנו מקום להתחזק באמונה וסבלנות....מזה שהיא רק נדחתה משמע שהחתימות לא הועילו. מטרת החתימות היתה ליצור לחץ על חברות התקשורת וע"י כך הדבר יבוטל לחלוטין. אם זה לא בוטל ורק נדחה כנראה שזה לא יצר את הלחץ הנדרש ולא הועיל...
אבל בטופס הנ"ל מופיע תאריך שכבר עבר זמנו!?כמובן. מכינים את השטח לחודש ניסן...