מדובר בכמה ספריםכי לא ראיתי כן מתוך הקונטרסים שהו"ל
הרב זכאי זה לא ראיה הוא מפנה גם לאברכים שכתבו מאמרים בקבצים שוניםהרב אהרן זכאי לפעמים מפנה לרב בן אדיבה
אתה ראית את ה"ספרים" בפועל או באוצר החכמה כי מה שאני ראיתי זה חוברות בכריכה רכה עם פחות 200 עמודיםמדובר בכמה ספרים
אני מריח כאן זלזול בת"ח, מה גם שבכל כך הרבה פעמים ששאלתי אותו ופעמים מאוד בודדות שלח אותי לרב אחר (בעיקר בכשרויות ובחו"מ)הרב זכאי זה לא ראיה הוא מפנה גם לאברכים שכתבו מאמרים בקבצים שונים
ח"ו זה ראיה שהוא אדם עניו ויר"ש גדול - אך דרכו לצטט גם מאברכים ופעמים רבות זה בשביל לעודדם [כך אמר לאחד מידידי פעם]אני מריח כאן זלזול בת"ח, מה גם שבכל כך הרבה פעמים ששאלתי אותו ופעמים מאוד בודדות שלח אותי לרב אחר (בעיקר בכשרויות ובחו"מ)
בספרים זה לא ראיה, כך דרך המלקטים (כולל מרן (לא שהיה מלקט) שהביא אף את הקטנים ממנו ותלמידיו ומתנגדיו) אם אותו אברך כתב דברים טובים למה לא להביאו. ובדרך כלל בספריו הרבים הוא פוסק כדעת גדולי הפוסקים, ובהערה מביא עוד ספרים וחוברות לעיין בהםאך דרכו לצטט גם מאברכים ופעמים רבות זה בשביל לעודדם
תעיין על מה כתבתי זאת ותבין זה בכלל לא בצד של זילזול בת"חבספרים זה לא ראיה, כך דרך המלקטים (כולל מרן (לא שהיה מלקט) שהביא אף את הקטנים ממנו ותלמידיו ומתנגדיו) אם אותו אברך כתב דברים טובים למה לא להביאו. ובדרך כלל בספריו הרבים הוא פוסק כדעת גדולי הפוסקים, ובהערה מביא עוד ספרים וחוברות לעיין בהם
מה הבעיה של ג'ל?? זה לא משחה ולא שמן עב?זכורני ששאלתי את הג"ר אהרן בן אדיבה שליט"א ואמר לי שספיד סטיק ג'ל אסור בשבת
כך זכורני.
בעבר התפרסם בקובץ 'בית יוסף' מכתב של מרן שליט"א אודות השימוש בספידסטיק ג'ל בשבת, אשמח אם תוכלו להעלות אותו. תודה ותז"ל.
אתה בטוח שזה התפרסם בקובץ בית יוסף?שכחתם את הבקשה שלשמה נפתח אשכול זה. אם אפשר להעלות לכאן את מכתבו של מרן הראש"ל בעניין זה???
1000% בקבצים הישנים יותר עוד בזמן שיצא בחוברות. יש לי חלק נכבד מהחוברות בביתי. וממה שעברתי כשהיה לי פנאי לא מצאתי.אתה בטוח שזה התפרסם בקובץ בית יוסף?
ואתה בטוח שנכתב שם בשם "ספיד סטיק"? כי עברתי על הקבצים ולא מצאתי...1000% בקבצים הישנים יותר עוד בזמן שיצא בחוברות. יש לי חלק נכבד מהחוברות בביתי. וממה שעברתי כשהיה לי פנאי לא מצאתי.
אבדוק שוב כמעט בטוח שכן.ואתה בטוח שנכתב שם בשם "ספיד סטיק"? כי עברתי על הקבצים ולא מצאתי...
זה הודפס בעלון מאור ישראלאבדוק שוב כמעט בטוח שכן.
כמה הערות שעלה בדעתי הקצרה על מכתב מרן שליט"א, ואשמח מאד ליישוב הדברים:זה הודפס בעלון מאור ישראל
מצורף