הרב שמואל אהרן ברוכיאן מביא כל השיטות לרבות מרן הגר"ע יוסף וכו'.
ה הלכה צרופה Well-known member 19 מאי (5) 2024 #21 הרב שמואל אהרן ברוכיאן מביא כל השיטות לרבות מרן הגר"ע יוסף וכו'.
ת תלמיד מהרש"ך Active member 19 מאי (5) 2024 #22 יחיאל אמר: הרב שמואל אהרן ברוכיאן מביא כל השיטות לרבות מרן הגר"ע יוסף וכו'. לחץ כדי להרחיב... ישנו באוצר?
יחיאל אמר: הרב שמואל אהרן ברוכיאן מביא כל השיטות לרבות מרן הגר"ע יוסף וכו'. לחץ כדי להרחיב... ישנו באוצר?
ה הלכה צרופה Well-known member 19 מאי (5) 2024 #23 יש אבל רק חלק קטן ניסיתי להעלות לכאן ומשום מה לא עולה בגלל שזה מכיל הרבה מידי...
ה הלכה צרופה Well-known member 19 מאי (5) 2024 #24 עכשיו אני רואה שפורסם כאן בפורום לפני שנה תעשה חיפוש בפורום "סיכום הלכות" ויופיע לך כל החיבורים שלו
ה הלכה צרופה Well-known member 19 מאי (5) 2024 #25 מצורף כל ספרי סיכום הלכות לבקשת המחבר הנני מעלה את כל ספריו (חדשים גם ישנים, כולל מהדורות חדשות), לזיכוי הרבים. forum.moreshet-maran.com
מצורף כל ספרי סיכום הלכות לבקשת המחבר הנני מעלה את כל ספריו (חדשים גם ישנים, כולל מהדורות חדשות), לזיכוי הרבים. forum.moreshet-maran.com
פותח הדיון פותח הדיון מ מוטי הנ Member 19 מאי (5) 2024 #26 יש"כ. מכיר את ספריו על שבת וכו'. זה לא הסגנון שאני מחפש.
א אברך כולל Member 22 מאי (5) 2025 #27 מישהו יודע על שיעורים מוקלטים מקיפים וברורים ומסודרים על סדר הטור ושו"ע בחו"מ ואבה"ז. ממש ממש חשוב לי, יישר כח מראש.
מישהו יודע על שיעורים מוקלטים מקיפים וברורים ומסודרים על סדר הטור ושו"ע בחו"מ ואבה"ז. ממש ממש חשוב לי, יישר כח מראש.
י ישועה ורחמים Well-known member 23 מאי (5) 2025 #28 אברך כולל אמר: מישהו יודע על שיעורים מוקלטים מקיפים וברורים ומסודרים על סדר הטור ושו"ע בחו"מ ואבה"ז. ממש ממש חשוב לי, יישר כח מראש. לחץ כדי להרחיב... יש של הרב אלחנן פרץ. שלחן ערוך עם נושאי כלים עיקריים והלכה למעשה.
אברך כולל אמר: מישהו יודע על שיעורים מוקלטים מקיפים וברורים ומסודרים על סדר הטור ושו"ע בחו"מ ואבה"ז. ממש ממש חשוב לי, יישר כח מראש. לחץ כדי להרחיב... יש של הרב אלחנן פרץ. שלחן ערוך עם נושאי כלים עיקריים והלכה למעשה.
ע עיראקי Member 23 מאי (5) 2025 #29 יש ספר מיוחד בשם שונה המשפט של הרב שוורץ המסכם את כל הנושאי כלים בדרך קצרה דוגמת שונה הלכות של רבי חיים קניבסקי
יש ספר מיוחד בשם שונה המשפט של הרב שוורץ המסכם את כל הנושאי כלים בדרך קצרה דוגמת שונה הלכות של רבי חיים קניבסקי
י ישראל Well-known member יום רביעי בשעה 14:34 #30 יש כמה ספרי עזר: א. ספר קצות המשפט על חלק ג להרב אליעזר ברוכיאן שליט"א, פלא 058-326-1054 ב. קנין יהונתן להרב יונתן שושן פלא 052-715-7834 ג. עזר משפט להדיין (החדש) רבי אביעד תפוחי פלא 052-340-8400 ועוד
יש כמה ספרי עזר: א. ספר קצות המשפט על חלק ג להרב אליעזר ברוכיאן שליט"א, פלא 058-326-1054 ב. קנין יהונתן להרב יונתן שושן פלא 052-715-7834 ג. עזר משפט להדיין (החדש) רבי אביעד תפוחי פלא 052-340-8400 ועוד