שלום וברכה! האם משהו מכיר את הספר? מה יש בו חדש ביחס למכון כנסת? אשמח למדע נוסף תודה רבה!
מ מסוא משה Member 4 מאי (5) 2025 #1 שלום וברכה! האם משהו מכיר את הספר? מה יש בו חדש ביחס למכון כנסת? אשמח למדע נוסף תודה רבה!
אור יעקב Active member 4 מאי (5) 2025 #2 נוספו בו הערות והארות, מראי מקומות ומפתחות מפורטות. בניגוד למכון כנסת שאין שום מראי מקומות, והארות, ומפתחות.
נוספו בו הערות והארות, מראי מקומות ומפתחות מפורטות. בניגוד למכון כנסת שאין שום מראי מקומות, והארות, ומפתחות.
פותח הדיון פותח הדיון מ מסוא משה Member 4 מאי (5) 2025 #3 תודה רבה! ביחס לנוסח ולכתבי יד שהשתמשו ידוע לכם האם יש חדש בתחום הזה?
אור יעקב Active member 4 מאי (5) 2025 #4 לא עברתי על הספר אבל אני מאמין שיש הרבה דברים חדשים. וזה הלשון של המחבר - "יוצא לאור במהדורה חדשה, מתוקנת ומאירת עינים, מוגהת מאלפי טעויות ושיבושים על פי כתבי יד נדירים עם שינויי נוסחאות",
לא עברתי על הספר אבל אני מאמין שיש הרבה דברים חדשים. וזה הלשון של המחבר - "יוצא לאור במהדורה חדשה, מתוקנת ומאירת עינים, מוגהת מאלפי טעויות ושיבושים על פי כתבי יד נדירים עם שינויי נוסחאות",
ע עובדיה יאיר כהן Member 4 מאי (5) 2025 #5 עכשיו בדקתי באתר המכון יאיר נתיב וראיתי שעכשיו ספר העיטור אזל כשיהיה זמין במלאי אני יקבל הודעה ואז אני יכתוב לכם פה תודה רבה ולילה טוב
עכשיו בדקתי באתר המכון יאיר נתיב וראיתי שעכשיו ספר העיטור אזל כשיהיה זמין במלאי אני יקבל הודעה ואז אני יכתוב לכם פה תודה רבה ולילה טוב