ברוך השם יצא ספר חדש מדרשותיו של מורנו ורבנו הרב בן ציון מוצפי על ראש השנה.
ע עבד ה׳ Well-known member 22 יוני (6) 2023 #1 ברוך השם יצא ספר חדש מדרשותיו של מורנו ורבנו הרב בן ציון מוצפי על ראש השנה. קבצים מצורפים 20230622_223607.jpg 907.8 KB · צפיות: 27
אושרי רביב Well-known member 22 יוני (6) 2023 #2 נתנאל2006 אמר: ברוך השם יצא ספר חדש מדרשותיו של מורנו ורבנו הרב בן ציון מוצפי על ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... איפה ניתן להשיג????
נתנאל2006 אמר: ברוך השם יצא ספר חדש מדרשותיו של מורנו ורבנו הרב בן ציון מוצפי על ראש השנה. לחץ כדי להרחיב... איפה ניתן להשיג????
אושרי רביב Well-known member 22 יוני (6) 2023 #3 נתנאל2006 אמר: השגתי היום במוסאיוף לחץ כדי להרחיב... אני מפתח תקווה....
ס"ט Well-known member 23 יוני (6) 2023 #4 מן הסתם בחנויות הספרים כמו יפה נוף ואור החיים כמדומני שיש להם שם נציג..
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 23 יוני (6) 2023 #5 אושרי רביב אמר: אני מפתח תקווה.... לחץ כדי להרחיב... יכול להיות שיהיה אפשר עוד מעט להזמין מהנציגים של בני ציון
אושרי רביב אמר: אני מפתח תקווה.... לחץ כדי להרחיב... יכול להיות שיהיה אפשר עוד מעט להזמין מהנציגים של בני ציון
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 25 יוני (6) 2023 #7 s.cohen אמר: האם הרב כתב את הספר או כתבו משמו ? לחץ כדי להרחיב... כתבו משמו
פותח הדיון פותח הדיון ע עבד ה׳ Well-known member 28 יוני (6) 2023 #9 abc123 אמר: מי ההוצאה לאור? לחץ כדי להרחיב... בני ציון
ד דרך אחת Active member 26 יולי (7) 2023 #11 סט אמר: מן הסתם בחנויות הספרים כמו יפה נוף ואור החיים לחץ כדי להרחיב... יהיה בסוף חודש מנחם אב, בנתיים רק אצל הנציגים או ישירות מ"קולמוס"
סט אמר: מן הסתם בחנויות הספרים כמו יפה נוף ואור החיים לחץ כדי להרחיב... יהיה בסוף חודש מנחם אב, בנתיים רק אצל הנציגים או ישירות מ"קולמוס"