לאחר הדיון הנה לפניכם הסקר קרדיט נלקח מ @כמה טוב השם!!!
ע עידן יעקב New member 1 Jan 2025 #1 לאחר הדיון הנה לפניכם הסקר קרדיט נלקח מ @כמה טוב השם!!! נערך לאחרונה: 1 Jan 2025
כמה טוב השם!!! Well-known member 1 Jan 2025 #2 עידן יעקב אמר: לאחר הדיון הנה לפניכם הסקר לחץ כדי להרחיב... אל תשכח קרדיט... נערך לאחרונה: 1 Jan 2025
ל ללא שם 3 Active member 1 Jan 2025 #3 עידן יעקב אמר: קרדיט נלקח מ @כמה טוב השם!!! לחץ כדי להרחיב... כמה טוב השם!!! אמר: אל תשכח קרדיט... לחץ כדי להרחיב... ?
עידן יעקב אמר: קרדיט נלקח מ @כמה טוב השם!!! לחץ כדי להרחיב... כמה טוב השם!!! אמר: אל תשכח קרדיט... לחץ כדי להרחיב... ?
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 1 Jan 2025 #5 מה עם אשריך לענ"ד הכי מתאים וקצר מאשר הדברים הכבדים אך עדיין השכוייח מושלם
אושרי רביב Well-known member 1 Jan 2025 #7 אין לנו אלא דברי מרן שליט"א כאשר מקדם פני הרב המקדים... :)
ע"ה ס"ט Well-known member 1 Jan 2025 #8 אושרי רביב אמר: אין לנו אלא דברי מרן שליט"א כאשר מקדם פני הרב המקדים... :) לחץ כדי להרחיב... אדרבה זה שמור רק לרב המקדים.
אושרי רביב אמר: אין לנו אלא דברי מרן שליט"א כאשר מקדם פני הרב המקדים... :) לחץ כדי להרחיב... אדרבה זה שמור רק לרב המקדים.
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 1 Jan 2025 #9 כל מי שבחר ביישר כוח ה תעדיפו חזק וברוך או שכוייח?
נ ניר כהן Well-known member 1 Jan 2025 #10 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: כל מי שבחר ביישר כוח ה תעדיפו חזק וברוך או שכוייח? לחץ כדי להרחיב... כולם אהובים כולם ברורים העיקר לא לייק!!
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: כל מי שבחר ביישר כוח ה תעדיפו חזק וברוך או שכוייח? לחץ כדי להרחיב... כולם אהובים כולם ברורים העיקר לא לייק!!
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 1 Jan 2025 #11 ניר כהן אמר: כולם אהובים כולם ברורים העיקר לא לייק!! לחץ כדי להרחיב... גם אני ארתי הכי אבל עדיף שכוייח
ניר כהן אמר: כולם אהובים כולם ברורים העיקר לא לייק!! לחץ כדי להרחיב... גם אני ארתי הכי אבל עדיף שכוייח
כמה טוב השם!!! Well-known member 1 Jan 2025 #13 עידן יעקב אמר: לאחר הדיון הנה לפניכם הסקר קרדיט נלקח מ @כמה טוב השם!!! לחץ כדי להרחיב... יישר כח [לא התכוונתי ברצינות שתתן לי קרדיט.. אבל תודה בכל אופן].
עידן יעקב אמר: לאחר הדיון הנה לפניכם הסקר קרדיט נלקח מ @כמה טוב השם!!! לחץ כדי להרחיב... יישר כח [לא התכוונתי ברצינות שתתן לי קרדיט.. אבל תודה בכל אופן].
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 1 Jan 2025 #14 ה' תמיד אוהב אותי אמר: מה לא טוב בתודה כמו פורום לתורה? לחץ כדי להרחיב... מה זה תודה על מה תודה כל הודעה שכתבתי זה היה בשבילך?
ה' תמיד אוהב אותי אמר: מה לא טוב בתודה כמו פורום לתורה? לחץ כדי להרחיב... מה זה תודה על מה תודה כל הודעה שכתבתי זה היה בשבילך?
ה ה' תמיד אוהב אותי New member 1 Jan 2025 #15 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה זה תודה על מה תודה כל הודעה שכתבתי זה היה בשבילך? לחץ כדי להרחיב... ?
ד דוד יצחקי Active member 2 Jan 2025 #18 ה' תמיד אוהב אותי אמר: מה לא טוב בתודה כמו פורום לתורה? לחץ כדי להרחיב... כאן לא מעתיקים ממקומות אחרים.
ה' תמיד אוהב אותי אמר: מה לא טוב בתודה כמו פורום לתורה? לחץ כדי להרחיב... כאן לא מעתיקים ממקומות אחרים.
ד דוד יצחקי Active member 2 Jan 2025 #19 כמובן לא שייך שכוייח עם פרצוף עצוב / כועס / מצחיק וכו', כ"ז רק בלייקים ואמוג'ים.
יוסף דוד Well-known member 2 Jan 2025 #20 אם היה אפשרות תשובה בסקר "מה זה משנה" זה היה גורף את מירב הקולות!