ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 פברואר (2) 2024 #1 איך הייתם מעדיפים את התצוגה מקדימה בפורום של סרטון מהיוטיוב? תמיד היתה תצוגה מקדימה קטנה, שהיתה נראית כך: וכעת זה שונה ונראה יותר גדול, כך: איך הייתם מעדיפים?
איך הייתם מעדיפים את התצוגה מקדימה בפורום של סרטון מהיוטיוב? תמיד היתה תצוגה מקדימה קטנה, שהיתה נראית כך: וכעת זה שונה ונראה יותר גדול, כך: איך הייתם מעדיפים?
במאמר פיו Active member 18 פברואר (2) 2024 #2 מאמין שרוב מי שראייתו תקינה- יבחר בקטן, ולא הגדול והמוגזם.
צ ציון ש Well-known member 18 פברואר (2) 2024 #3 גדול ברור. הרי בקטן צריך לפתוח יוטיוב בשביל לראות ובגדול לא צריך
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 פברואר (2) 2024 #4 ציון ש אמר: גדול ברור. הרי בקטן צריך לפתוח יוטיוב בשביל לראות ובגדול לא צריך לחץ כדי להרחיב... אני גם בקטן לא פותח יוטיוב, אלא צופה ישר. ואם אני רוצה לצפות בגדול אני פשוט עושה מסך מלא.
ציון ש אמר: גדול ברור. הרי בקטן צריך לפתוח יוטיוב בשביל לראות ובגדול לא צריך לחץ כדי להרחיב... אני גם בקטן לא פותח יוטיוב, אלא צופה ישר. ואם אני רוצה לצפות בגדול אני פשוט עושה מסך מלא.
צ ציון ש Well-known member 18 פברואר (2) 2024 #6 בנימין לוריא אמר: אני גם בקטן לא פותח יוטיוב, אלא צופה ישר. ואם אני רוצה לצפות בגדול אני פשוט עושה מסך מלא. לחץ כדי להרחיב... ועליך נאמר אינה דומה שמיעה לראיה...
בנימין לוריא אמר: אני גם בקטן לא פותח יוטיוב, אלא צופה ישר. ואם אני רוצה לצפות בגדול אני פשוט עושה מסך מלא. לחץ כדי להרחיב... ועליך נאמר אינה דומה שמיעה לראיה...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 19 פברואר (2) 2024 #7 ע"פ תוצאות הסקר לעיל, כשרוב מוחץ של למעלה מ-80% בעד להחזיר את זה כמו שהיה (קטן), כך נעשה.