מתוך שו"ת מרכבות ארגמן ח"ה סי' כא
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 2 אוקטובר 2022 #3 ועוד הערה בענין אחר: מס' דרכי העיון
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 2 אוקטובר 2022 #4 מורשת מרן אמר: יישר כח. לא מדפיסים דברים שהודפסו במקום אחר. לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי איפה שהוא שמיישבים את מרן בנידונים אלו. כלומר שישוב לא מודפס עד כמה שידוע לי ואם חברי הפורום יתרצו זה יוכל להיכנס לקובץ, הלא כן?
מורשת מרן אמר: יישר כח. לא מדפיסים דברים שהודפסו במקום אחר. לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי איפה שהוא שמיישבים את מרן בנידונים אלו. כלומר שישוב לא מודפס עד כמה שידוע לי ואם חברי הפורום יתרצו זה יוכל להיכנס לקובץ, הלא כן?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 2 אוקטובר 2022 #5 מורשת מרן אמר: לא מדפיסים דברים שהודפסו במקום אחר. לחץ כדי להרחיב... אם הבנתי נכון, הוא העלה רק את השאלה. הוא מצפה מחברי הפורום שיכתבו תשובה...
מורשת מרן אמר: לא מדפיסים דברים שהודפסו במקום אחר. לחץ כדי להרחיב... אם הבנתי נכון, הוא העלה רק את השאלה. הוא מצפה מחברי הפורום שיכתבו תשובה...
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 2 אוקטובר 2022 #6 כ בנימין לוריא אמר: אם הבנתי נכון, הוא העלה רק את השאלה. הוא מצפה מחברי הפורום שיכתבו תשובה... לחץ כדי להרחיב... נכון כי המערכת לא מקבלת תשובות הלכתיות מאברכים אלא רק מרבנים אבל מי שיענה על ההערות הנ''ל בכל אופן יכנס אם אני מבין נכון
כ בנימין לוריא אמר: אם הבנתי נכון, הוא העלה רק את השאלה. הוא מצפה מחברי הפורום שיכתבו תשובה... לחץ כדי להרחיב... נכון כי המערכת לא מקבלת תשובות הלכתיות מאברכים אלא רק מרבנים אבל מי שיענה על ההערות הנ''ל בכל אופן יכנס אם אני מבין נכון