שאלתי את הרה"ג ר' אלקנה ישראל אם היה שינוי בשנה האחרונה בייצור הבמבה וזו תשובתו -
שלום וברכה
אין שום שינויים במרכיבי הבמבה וזה נבדק גם השנה אך להוי ידוע לכם שגם לא יהיו שינויים בעתיד כל ייצור הבמבה הוא פטנט שהתירס הקשה מגידולו הוא מתבקע בשינוי טמפרטורה כעין הפופקורן וזה תהליך שנקרא איקסטרודר וא"כ הזן הרגיל שהוא זן מלא בנוזלים אינו יכול להיות תחליף לדבר. והזן של הבמבה הוא גידול של כ 500,000,000,000 ק"ג בשנה שהוא הרבה יותר מהזן הרגיל ואין צורך לחפש לו תחליף וכאמור גם לא יעזור לחפש לו תחליף.
בברכה אלקנה ישראל
שלום וברכה
אין שום שינויים במרכיבי הבמבה וזה נבדק גם השנה אך להוי ידוע לכם שגם לא יהיו שינויים בעתיד כל ייצור הבמבה הוא פטנט שהתירס הקשה מגידולו הוא מתבקע בשינוי טמפרטורה כעין הפופקורן וזה תהליך שנקרא איקסטרודר וא"כ הזן הרגיל שהוא זן מלא בנוזלים אינו יכול להיות תחליף לדבר. והזן של הבמבה הוא גידול של כ 500,000,000,000 ק"ג בשנה שהוא הרבה יותר מהזן הרגיל ואין צורך לחפש לו תחליף וכאמור גם לא יעזור לחפש לו תחליף.
בברכה אלקנה ישראל