עיני ישראל
Well-known member
סגולה נגד עין הרע ועוד.מעניין, יש לזה איזה סגולה?
>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
סגולה נגד עין הרע ועוד.מעניין, יש לזה איזה סגולה?
אצל החסידים זה כעין הוראה לתמוך בו, אם לא, לא היה מקבלו בעת כזו.מכל מה שיהודה בוטבול הולך לאדמו"ר הזה לאדמור הזה
זה מביא קולות.
מעניין, כל האדמורים שהיה אצלם לא תומכים בזייברט?אצל החסידים זה כעין הוראה לתמוך בו, אם לא, לא היה מקבלו בעת כזו.
כנראה.מעניין, כל האדמורים שהיה אצלם לא תומכים בזייברט?
אוייש, עכשיו הזרם המרכזי בציבור הליטאי ....תמיכה ליטאית של עץ-המועמד לראשות עיריית בית שמש משה אבוטבול הגיע לשמחת בית השואבה בישיבת פוניבז' לצעירים בעיר, לקבל את ברכת הדרך מר"י פונוביז' הגר"ש מרקוביץ שליט"א לריצה לראשות העיר, וברכה שימשיך להרבות כבוד שמים.
שהינם בעצם הועדה שמינה מרן רה"י הגר"א סלים שליט"א,הרב זעפרני והרב שהרבני
מחרחרי ריב ומדוןקולדצקי חושף על דרמה בבית שמש: הקהילות הגדולות בעיר של הרב זעפרני והרב שהרבני כועסים על אבוטובול שהבטיח לרב פרץ למנותו לרב העיר בית שמש, ומאיימים להימנע מתמיכה בו.
רבנים?!חבר'ה תפסיקו עם הרכילות הזאת אחד על השני ולדבר על רבנים בר מינן, היום הושענא רבה - הפתקים נמסרים גמר חיתום הדין, אין לכם מה לעשות, די כבר למריבות האלה!!!
הרבנים מאוד זעמו ע"כ שאחד מחברי מועצת העיר ב"ש אמר כי הם רוצים להגיע לסיבוב שני ואז ללכת עם בלוך.ישנו זעם נוסף שם, ובל"נ אכתוב בהמשך.
השני מימין ניסים כהן אז נציג ש"ססליחה על הבורות,
אבל אני לא יודע שם של אף אחד !
אפשר פירוט ??
מה הפשט?שוב אני חוזר אני גר בירושלים ואני רוצה שלט יפה למרפסת!
אשמח מאוד!
גם בירושלים רוצים שבאלעד יהיה רה"ע יהודה בוטבולמה הפשט?