עדכוני התנועה בבחירות המקומיות תשפ"ד

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
מה אתה אומר?

רק צו הרחקה???

הרי חוץ מזה שהלאימו את כל רכוש משפחתו, הוסיפו וגזרו עליו גירוש מיידי לסיביר עם עבודת פרך למשך 35 שנים...

די!!!

בסה"כ אסרו עליו להשתתף בכנס פוליטי. זהו.

כל אחד שהיה שואל עו"ד מתחיל היה יודע את החוק,

וגם עסקני שס בב"ב ידעו שאסור לו להשתתף בכנס כזה.
צו הרחקה מהעיר לשלוש ימים. לא איסור על כנס פוליטי.

ישראל כהן בטוויטר: התפתחות מעניינת בבית שמש! כל החסידויות המרכזיות בעיר שלחו מכתב רשמי משותף לראשי אגו״י, בו הם כותבים ״שמענו מדעת רבותינו כ״ק האדמו״רים, כי יש לתמוך רק במועמדותו של משה אבוטבול לראשות העיר, שידיו רב לו בעזרה למוסדותינו והוא נאמן ביתם של רבותינו. אנא ממכם שלא לקבל כל החלטה אחרת לתמוך באדם אחר לראשות העיר״. בין החסידיות שחתומות על המכתב: סקווירא, בעלזא מחנובקא, ויז׳ניץ דזיקוב, מודז׳יץ וספינקא.
1696597589417.png

הוא לענ"ד מספר אחד במועצת העיר. הוא עשה רבות.
אך מה הכוונה שאין דרך "חוקית" להחזיר אותו
אחרי הגשת הרשימות מי שלא ברשימה לא יהיה בעיר לעוד 5 שנים. הם יכולים להציע לו משהו במקום אולי הארצי אבל אין דרך חזור למועצת בני ברק.
שמעתי שהם כן הציעו לו הרבה תפקידים בארצי עוד לפני שהגישו הרשימות והוא סירב לכל תפקיד.

מה שבטוח שכבר עכשיו או שלא יהיה בחירות בעז"ה וכולם יהיו מאוחדים או שיהיה אבל מה שבטוח שכל הטיפשות והשטויות שכתבתם עד עכשיו אתם מתחרטים עליהם ומבינים שהכל שטויות והבלים, העיקר שנהיה באחדות ונאהב אחד את השני ולא לאכול ח"ו אחד את השני....

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
אחרי הגשת הרשימות מי שלא ברשימה לא יהיה בעיר לעוד 5 שנים. הם יכולים להציע לו משהו במקום אולי הארצי אבל אין דרך חזור למועצת בני ברק.
שמעתי שהם כן הציעו לו הרבה תפקידים בארצי עוד לפני שהגישו הרשימות והוא סירב לכל תפקיד.
יש אפשרות, ע"י התפטרות כל הקודמים לו ברשימה.

קולדצקי חושף על דרמה בבית שמש: הקהילות הגדולות בעיר של הרב זעפרני והרב שהרבני כועסים על אבוטובול שהבטיח לרב פרץ למנותו לרב העיר בית שמש, ומאיימים להימנע מתמיכה בו.
רבנים?!
הוא דיבר על אבוטבול.
ושוב, הפורום מלא בדברי תורה, בן פורת יוסף.
כאן זה בלוג של פוליטיקה!
כן, כן פוליטיקה!
הרבנים מאוד זעמו ע"כ שאחד מחברי מועצת העיר ב"ש אמר כי הם רוצים להגיע לסיבוב שני ואז ללכת עם בלוך.
במילים קצרות: אבד הסיכוי למעמד חרדי, ועכ"פ משלנו ...

יעקב ריבלין: היום אמור היה להחתם בבית שמש הסכם בין הסיעה המרכזית, ש"ס והליכוד על תמיכה במשה אבוטבול - מה שהיה מעניק לו אפשרות לנצח בסיבוב ראשון. כעת הכל הוקפא ומחכים לדעת האם הבחירות יתקיימו במועדן.

הבחירות בחולון, לראשונה לש"ס יש אתגר לא פשוט, כי הגאון רבי יצחק זילברשטיין שליט"א, שלו מוסדות בעיר (כולל, ת"ת, בית יעקב, וסמינר, בשם "בית דוד") מריץ מפלגה ספרדית נוספת, בשם "טוב לחולון". הנושא המרכזי שעומד עליו הרב זילברשטיין הוא שמירת השבת. מסיבה זו גם הקים מפלגה ברמת גן.
הצג קובץ מצורף 12797
הצג קובץ מצורף 12798
הצג קובץ מצורף 12799
כבודו גר בחולון ?

פרסום ראשון!!!
ג'ינגל וקליפ' הבחירות של המועמד לראשות עריית בני ברק הרב אוריאל בוסו ותנועת ש"ס - 'מחזירים את העיר לתושבים'!
🔊📢
הג'ינגל בביצוע הזמרים אבי בן ישראל ומנדי וייס.

אפשר לשולוח את הסרטון לא ביוטיוב כי ב''ה אין לי יוטיוב

אני גר בחולון וניסנו להסביר לתלמיד חכם בשם יוסף מוחבר שהוא אחד מהראשים של המפלגה הזאת שבאו נתאחד תחת המעומד למעוצה ר' חיים זברלו הוא לא היה מוכן אז פניתי לרב זילברשטיין הוא אמר שמוחבר וענווה לחצו עליו ועכשיו זה יראה שהם מורדים בראש כולל שלהם
וכו'
לאחר כמה זמן אני רואה מודעה ענקית עם תמונה של שר התורה הגר''ח קניבסיקי ובקטן תמונה של מרן רבינו זצ''ל בגודל יותר קטן ובכתוביות באדום ''מרן איתנו'' הבאתי את זה בפני מו''ר הרב חיים רבי שליט''א ואמר לי ''תלוש להם את כל המודעות !!! מי פתח פה את ש''ס בעיר ? מרן בעצמו!!!ושזברלו רצה לסגור את הרשימה מרן הורה לו לא לסגור '' ודברים דומים אמר לי מו''ר המרא דאתרא הרב אברהם יוסף שליט''א

אני גר בחולון וניסנו להסביר לתלמיד חכם בשם יוסף מוחבר שהוא אחד מהראשים של המפלגה הזאת שבאו נתאחד תחת המעומד למעוצה ר' חיים זברלו הוא לא היה מוכן אז פניתי לרב זילברשטיין הוא אמר שמוחבר וענווה לחצו עליו ועכשיו זה יראה שהם מורדים בראש כולל שלהם
וכו'
לאחר כמה זמן אני רואה מודעה ענקית עם תמונה של שר התורה הגר''ח קניבסיקי ובקטן תמונה של מרן רבינו זצ''ל בגודל יותר קטן ובכתוביות באדום ''מרן איתנו'' הבאתי את זה בפני מו''ר הרב חיים רבי שליט''א ואמר לי ''תלוש להם את כל המודעות !!! מי פתח פה את ש''ס בעיר ? מרן בעצמו!!!ושזברלו רצה לסגור את הרשימה מרן הורה לו לא לסגור '' ודברים דומים אמר לי מו''ר המרא דאתרא הרב אברהם יוסף שליט''א
הרב זילברשטיין תומך בהם בכל הכח, ונפגש עם הרב אברהם יוסף, וניסה לעשות פשרה, וכשלא הסכימו להכניס מועמדים שלו, ולכמה תנאים שלו, החליט להריץ לבד.
גם ברמת גן הוא הריץ מפלגה.
הסיבה העיקרית בשניהם, היא שמירת השבת.

האמת שזה מאוד מעניין כי הרבה מהרבנים שתמכים במפלגה הזו הם "שסניקים", ובעבר כשהיה מי שהריץ את ג' בחולון הם נלחמו בו (וגם הרב זילברשטיין תמך אז בש"ס בחולון בצורה ברורה). מהם: הרב אופיר אלבז, הרב יצחק דיין (אח של רחל עדס מנהלת לשכת מרן הראש"ל שליט"א) הרב יעקב בן סרוק, הרב ישי מזלומיאן, ועוד.

לפני כשנתיים הרב זילברשטיין נפגש עם חכם שלום זצ"ל, וביקש ממנו שש"ס יפרשו מהקואליציה ברמן גן בגלל חילולי השבת הרשמיים של העירייה, וחכם שלום זצ"ל סירב לכך, מטעמיו הוא.
אז ככל הנראה גמלה ההחלטה אצל הרב זילברשטיין לפתוח מפלגה לבד.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון