Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
אחר ההקדמה שצודקים כולם וכל אחד מדבר בדידיה ולכו"ע עדיף בלי כשאפשר להגיע לאותה רמת לימוד לבדאני רק אוסיף 2 נקודות.א. שוטנשטיין לא רק מדויק יותר ממתיבתא אלא פשוט במתיבתא יש המון דברים לא נכונים ואני מקווה שבעלי ההוראה לא יסמכו על הראשונים המובאים שם בלא לפתוח בפנים, ויש לדון האם יש לילקוט ראשונים שם דין ספר שאינו מוגהה. (והוא הדין משנה ברורה דירשו ועוד וכל שכן במהדורה החדשה שלהם)ב. כל הדיון שדנו פה גדולי הרבנים זה רק במתיבתא על הבבלי, אבל במתיבתא על הירושלמי ובפרט בסדר זרעים כמעט אין דרך אחרת ללמוד את הירושלמי ולהבין אותו ברמה כזו גבוהה לולא השוטנשטיין.
אחר ההקדמה שצודקים כולם וכל אחד מדבר בדידיה ולכו"ע עדיף בלי כשאפשר להגיע לאותה רמת לימוד לבד
אני רק אוסיף 2 נקודות.
א. שוטנשטיין לא רק מדויק יותר ממתיבתא אלא פשוט במתיבתא יש המון דברים לא נכונים ואני מקווה שבעלי ההוראה לא יסמכו על הראשונים המובאים שם בלא לפתוח בפנים, ויש לדון האם יש לילקוט ראשונים שם דין ספר שאינו מוגהה. (והוא הדין משנה ברורה דירשו ועוד וכל שכן במהדורה החדשה שלהם)
ב. כל הדיון שדנו פה גדולי הרבנים זה רק במתיבתא על הבבלי, אבל במתיבתא על הירושלמי ובפרט בסדר זרעים כמעט אין דרך אחרת ללמוד את הירושלמי ולהבין אותו ברמה כזו גבוהה לולא השוטנשטיין.